Redactia.ro
Home » Știri » Cum a ajuns să arate Oana Sârbu la 51 de ani. Partenera lui Ștefan Bănică Jr, pictoriale incendiare FOTO

Cum a ajuns să arate Oana Sârbu la 51 de ani. Partenera lui Ștefan Bănică Jr, pictoriale incendiare FOTO

GALERIE FOTO (3) Cum a ajuns să arate Oana Sârbu la 51 de ani. Partenera lui Ștefan Bănică Jr

Oana Sârbu este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Cariera ei a început cu faimosul film Liceenii, în urmă cu 30 de ani. Este una dintre producțiile românești care încă își găsesc locul și audiența în grilele televiziunilor. Mare parte din succes se datorează fermecătorilor actori principali, Oana Sârbu și Ștefan Bănică Jr.

A interpretat-o pe Dana și a rămas pentru totdeauna în sufletul românilor. Actriță și cântăreață de muzică ușoară, Oana Sârbu nu impresionează doar prin talent, ci și prin frumusețea ei! Se pare că nu îmbătrânește! Are 51 de ani și arată la fel ca în vremurile când juca în cel mai cunoscut film de dragoste românesc.

Acum, este o femeie împlinită și de succes, care are o frumusețe radiantă.

Cine este Oana Sârbu

Oana Sârbu este fiica lui Romulus Sîrbu. El este un renumit actor român de pantomimă. Actorul este membru al celebrului cuplu comic-fantezist Anton și Romică de la teatrul ”Constantin Tănase”. Oana Sârbu a câștigat trofeul ”Steaua fără nume”, în 1985 și ”Premiul Tinereții” la Festivalul ”Mamaia 86”, în 1986. Cariera de actriță a început-o cu rolul Danei, din filmul Liceenii.

Este extrem de activă i în prezent. Susține turnee în Statele Unite ale Americii, Germania și Israel. Are o emisiune tv la postul TVRM și joacă la teatrul ”Constantin Tănase”, acolo unde a jucat și tatăl său în trecut!

Cum se păstrează tânără Oana Sârbu la 51 de ani

Pe lângă stilul de viață activ, Oana Sârbu are și o gândire sănătoasă. Și, cu siguranță, frumusețea radiantă de la exterior vine din interior. Pentru a marca depășirea pragului de 50 de ani, a realizat un pictorial inediat!

„Nu fac nimic special, încerc să mă îngrijesc ca orice femeie obişnuită, în sensul că sunt atentă la somn, mă hidratez, mai fac un masaj, un pic de gimnastică – mai puţin cardio, acum sunt mai pe pilates. Mai nou, îmi plac plimbările în parc. Aproape în fiecare dimineaţă, cam 30-40 de minute merg în ritm alert şi îmi face bine. Am grijă să folosesc produse cosmetice bune şi am grijă să nu mă supăr tare, pentru că se vede pe faţă şi în acţiunile tale şi atunci, gândurile frumoase ar trebui să nu te părăsească, pentru că de tristeţe suntem sătui. Sunt un om sufletist, sunt foarte emoţională şi pun la suflet tot felul de lucruri.


Acum, dacă planul afectiv mi-e zdruncinat, nu sunt cea mai fericită fiinţă. Însă, în timp, am învăţat să mă mai protejez. Apelez şi la cristale, am nişte pietre pe care le purific din când în când şi pe care le port cu mine. Simt energiile negative şi mă feresc de oameni cu energii mai rele, toxice“
, a spus Oana Sârbu, pentru okmagazine.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: