Redactia.ro
Home » Homepage » Mesajele emoționante ale artiștilor după moartea cântărețului Mihai Constantinescu

Mesajele emoționante ale artiștilor după moartea cântărețului Mihai Constantinescu

Mesajele emoționante ale artiștilor după moartea cântărețului Mihai Constantinescu

Mesajele emoționante ale artiștilor după moartea cântărețului Mihai Constantinescu. După răspândirea veștii că Mihai Constantinescu a murit, mulți artiștii și-au exprimat regretele. Artista Corina Chiriac i-a transmis un mesaj emoționant regretatului artist.

Mesajele emoționante ale artiștilor după moartea cântărețului Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani, miercuri seară, la spitalul Floreasca din Capitală. Cântăreața Corina Chiriac a vorbit pentru Mediafax despre regretatul artist.

Aceasta a declarat că Mihai Constantinescu a fost un mare artist, care a reprezentat generația tânără din anii 70.

Era un artist ideal, fetele îl agreau pentru că era drăgălaș, era frumușel, mamele lor și l-ar fi dorit probabil drept ginere. Era prototipul de băiat bun, cu ochi căprui, care cânta frumos, în tonuri optimiste și care e sensibil, cald și vesel și te emoționează plăcut. Iată un artist care a dispărut din peisajul mondial, aș putea să spun. Mihai a fost acel gen de tânăr îndrăgostit de viață și de soare care crea o atmosferă plăcută pe scenă pentru toți spectatorii„, mărturisește Corina Chiriac.

Mesajul emoționant al Simonei Secrier după moartea soțului ei

Simona Secrier este devastată după moartea soțului ei, Mihai Constantinescu. Aceasta a primit vestea cumplită ieri seară, de la medicii spitalului Floreasca din Capitală.

Iubirea ta este tatuată în inima mea! Drum lin, îngerul meu’, este mesajul transmis de Simona Secrier.

De asemenea, și cântăreața Oana Sârbu a distribuit piesa Anotimpuri, interpretată de Mihai Constantinescu, alături de mesajul „RIP…păcat„. Gabriel Cotabiță a ținut să-i transmită și el un mesaj înduioșător regretatului artist, „Drum lin către stele, prieten și coleg drag„.
Mesajul Danielei Teodora Daminescu este și el unul plin de emoție și tristețe, „Drum drept și luminos Mihai, prieten drag. Lumea nu va mai fi atât de minunată fără tine. Casa ta se mută din deal, în cerul plin de stele, între colegii tăi deja plecați. Drum lin, Mihai! Te iubim mult!

Cântărețul de muzică ușoară Mihai Constantinescu s-a stins din viață, marți seară, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Artistul se afla în comă din luna mai.

Anastasia Lazariuc, mesaj sfâșietor după moartea lui Mihai Constantinescu

Sunt șocată! Nu îmi vine să cred, nici nu știu dacă e adevărat. Ce pot să spun? Mihai Constantinescu a fost un mare artist, foarte profesionist, îndrăgostit de muzică şi de meseria sa. Am avut multe concerte împreună, a fost foarte iubit de oameni. Îmi pare rău că nu mai este”, a spus, printre lacrimi, Anastasia Lazariuc.

Citeste si:“Lumea minunată” pe care artistul Mihai Constantinescu a lăsat-o în urma sa

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: