Redactia.ro
Home » Homepage » “Lumea minunată” pe care artistul Mihai Constantinescu a lăsat-o în urma sa

“Lumea minunată” pe care artistul Mihai Constantinescu a lăsat-o în urma sa

“Lumea minunată” pe care artistul Mihai Constantinescu a lăsat-o în urma sa

Lumea minunată a lui Mihai Constantinescu. Mihai Constantinescu a murit miercuri seară, la spitalul Floreasca din Capitală în urma unui stop cardio-respirator. Artistul avea 73 de ani.

“Lumea minunată” pe care artistul Mihai Constantinescu a lăsat-o în urma sa

Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți compozitori de muzică ușoară din România. Născut pe 4 Ianuarie 1946, Mihai Constantinescu a absolvit Institutil de Educație Fizică și Sport din București.

Artistul cântâ în corul de copii ai Radiodifuziunii Române, iar în anul 1964 devine membru al grupului Mondial, perioadă în care a lansat piesa “Păpușa”. Artistul a mai cântat cu trupa Modern Grup, iar apoi s-a lansat într-un trio alături de Olimpia Panciu și Marius Țeicu.

În anul 1999, Mihai Constantinescu lansează melodia “Iubiți și câinii vagabonzi”, care se bucura de o imensă popularitate. Una dintre piesele sale apare pe dublul CD al cântăreței Ileana Lazariuc, cu care a colaborat o perioada lungă de timp.

Mihai Constantinescu a murit

Printre piesele celebre ale artistului, s-au numărat “Sus în deal” și “O lume minunată”. O lumea minutată a muzicii, pe care artistul a lăsat-o avere publicului.

Mihai Constantinescu și-a anulat în luna Martie câteva concerte din cauza stări precare de sănătate. În anul 2008, artistul este supus unei intervenții chirurgicale cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvularâ, insuficință mitrală gradul3/4. În anul 2017, cântărețul este supus pentru a doua oară unei noi intervenții chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncție.

Citește și:Soția lui Mihai Constantinescu a oferit prima declarație după moartea artistului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: