Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Mihai Constantinescu a oferit prima declarație după moartea artistului

Soția lui Mihai Constantinescu a oferit prima declarație după moartea artistului

Soția lui Mihai Constantinescu a oferit prima declarație după moartea artistului

Soția lui Mihai Constantinescu după moartea artistului. Simona Secrier a făcut prima declarație după moartea soțului ei.

Soția lui Mihai Constantinescu a oferit prima declarație după moartea soțului ei

Potrivit Wowbiz.ro, Simona Secrier a fost sunată de reporteri pentru a confirma sau infirma vestea tragică. Din nefericire, aceasta a confirmat moartea artistului.

În aceste momente nu pot sa vorbesc. Sunt devastata, distrusa. Este adevarat, Mihai a murit!”, a declarat Simona Secrier.

Mihai Constantinescu a murit! Ultima dorință a artistului a rămas neîndeplinită

După cinci luni de luptă, artistul s-a stins din viață, marți, 29 Octombrie la spitalul Floreasca din București. Conform medicilor, cântărețul a suferit un stop cardio-respirator, iar în ciuda eforturilor, nu a mai putut fi salvat.

Ultima dorință a artistului a fost să-și îndeplinească promisiunea făcută surorii lui și anume să facă nunta cu Simona Secrier. După ce a stat nu mai puțin de cinci luni internat în spital, Mihai Constantinescu a lăsat în urmă o soție îndurerată. În urma cu câțiva ani, Simona Secrier și Mihai Constantinescu au ajuns în fața altarului și și-au jurat iubire veșnică, dar totul a avut loc într-un mare secret. „Nu a știut nici vântul, nici pământul. Am avut câțiva invitați. Ne-am simțit foarte bine. Le mulțumim nașilor că au fost foarte discreți. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută„, declara Mihai Constantinescu la acea perioadă.

Citeste si:Mihai Constantinescu a MURIT. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani

Loading...