Redactia.ro
Home » TV » Cum a ajuns să arate Plușica de la Puterea Dragostei? Tânăra vrea să-și pună silicoane

Cum a ajuns să arate Plușica de la Puterea Dragostei? Tânăra vrea să-și pună silicoane

GALERIE FOTO (9)

Raluca Marin, cunoscută drept Plușica de la Puterea Dragostei, continuă seria transformărilor din punct de vedere fizic. Fosta concurentă a început o serie de transformări șocante, în ultimul an. Mai mult, vedeta vrea să apeleze și la operațiile estetice pentru a-și mări bustul. 

 

Plușica vrea să-și pună silicoane

Raluca Marin,  concurentă la sezonul 1 al show-ului Puterea Dragostei, se pregătește de prima operație estetică din viața ei: un implant cu silicon. Plușica este dispusă să investească într-o pereche de silicoane care s-o facă mai încrezătoare. Vedeta a dezvăluit pentru WOWbiz.ro că va intra în operație în viitorul apropiat.

,,Da, este adevărat, mă voi opera. Nu știu dacă acum sau peste două luni. Este vorba despre implanturi mamare”, a spus Plușica pentru WOWbiz.ro. Întrebată dacă chiara re nevoie de aceste implanturi mamare, Raluca Marin a răspuns afirmativ, fiind foarte hotărâtă în acest sens.

Operația estetică vine într-un lung șir al transformăriloe pe care Plușica la început de un an.  Vedeta nu mai seamănă deloc cu tânăra de acum 2 ani, atunci când debuta pe micile ecrane. Raluca Marin a avut de suferit din cauza glumelor nesărate pe care colegii de platou de la Puterea Dragostei le făceau cu referire la greutatea ei.

 

Cum a slăbit Plușica?

Raluca Marin și-a câștigat porecla Plușica, imediat ce a intrat în acsa Puterea Dragostei, tocmai datorită faptului că era pufoasă. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a slăbit 15 kilograme și arată ca trasă prin inel. Vedeta a dezvăluit că a reușit să slăbească cu ajutorul unor pastile speciale, în primă fază, după care a decis să apeleze la un regim auto-impus prin care a redus pur și simplu porțiile din ce în ce mai mult, fără a se abține, însă, de la alimentele care îngrașă.

” Am folosit o lună acele pastile, timp în care am slăbit 4 kilograme. După aceea, n-am mai continuat cu ele. După aceea, în 3-4 luni am slăbit alte 9-10 kilograme. A fost o perioadă în acre am avut mai multe proiecte și nu mai apucam să mănânc când trebuia sau cât mâncam înainte. Asta a durat câteva zile, după care am constatat că pofta mea de mâncare s-a diminuat. Și atunci am realizat că stomacul mi s-a micșorat, a început să nu-mi mai fie foame. Iar eu am început să nu mai mănânc, dacă tot nu-mi mai era foame”, a mai spus Plușica.

Mai mult, în urmă cu câteva luni, vedeta le-a transmis și un mesaj fanilor săi de pe Instagram.

,,Mancati de cate ori va e foame, doar aveti grija la cantitate si la ce mancati. Eu nu prea sunt un exemplu! Nu am procedat prea bine ca am continuat sa mananc mancare nesanatoasa. Nu am renuntat nici la dulciuri, nici la pizza sau junk food. Eu nici nu mai mancam seara. Atunci cand m-am apucat de slabit nu mai mancam seara, iar eu paine oricum nu mananc”, spunea Plușica pe Instagram, după ce a reușit să dea jos primele kilograme.

Pe de altă parte, schimbrile fizice nu sunt singurele pe care vedeta le-a făcut. Raluca Marin s-a schimbat și la nivel de mentalitate, fiind o femeie independentă. Plușica este model videochat la un studio din București și și-a asumat acest lucru. Mai mult, tânăra a devenit și una dintre imaginile studioului la care lucrează și chiar apare în materialele promoționale de pe Interent care fac referire la acesta.

În România, un model de videochat ajunge să câștige suma de 10.000 de euro pe lună, dar sunt tinere carea jung să câștige chiar și 30.000 de euro.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: