Redactia.ro
Home » TV » Cum a ajuns să trăiască în România Omid Ghannadi, de la Visuri la Cheie

Cum a ajuns să trăiască în România Omid Ghannadi, de la Visuri la Cheie

Omid Ghannadi, de la Visuri la Cheie

Omid Ghannadi, arhitectul care face parte din echipa „Visuri la cheie” a povestit cum a ajuns să trăiască în România și de ce a ales să rămână aici, chiar și când a avut șanse nenumărate de a pleca într-o altă țară.

De ce a venit în România, Omid Ghannadi, arhitectul „Visuri la cheie”

Pe când avea doar 14 ani, Omid Ghannadi a părăsit țara natală, Iran, și a pornit spre România. El venise, de fapt, la fratele său, care și-a luat angajamentul de a-l crește până se va maturiza. Mamei sale îi era foarte greu, așa că fratele lui Omid Ghannadi a luat această decizie, care s-a dovedit a fi cea mai bună din viața lui.

„Fiind crescut doar de mamă și având frați mai mari în străinătate, la vârsta de 14 ani fratele meu cel mai mare a considerat că i-ar fi greu mamei să se mai ocupe de mine, la vârsta complicată a adolescenței. Prin urmare, și-a asumat creșterea mea până la transformarea din copil în bărbat. Așa că am fost „împachetat și trimis în grija fratelui meu.  Într-adevăr  nu intenționam să rămân în România, însă viața a făcut că m-am tot învârtit, ca un bumerang, și am ajuns tot aici. Atunci mi-a fost clar că asta va fi țara mea”, a spus, pentru Viva, Omid Ghannadi.

Omid Ghannadi consideră România a doua sa casă

Apoi, Omid Ghannadi a plecat în Elveția, la studii, dar a decis, din nou, să se întoarcă la a doua sa casă, România.

„Întoarcerea mea din Elveția nu a fost una de succes, a fost considerată un eșec și, prin urmare, cu ghilimelele de rigoare, „am fost pedepsit să rămân în România, pedeapsă care avea să fie cea mai frumoasă poveste a vieții mele”, povestește Omid Ghannadi, arhitectul de la Visuri la cheie.

Mai mult, Omid Ghannadi consideră România a doua sa casă.

„Cred că, după 20 de ani, aș putea spune că am două acasă, gândindu-mă că niciodată nu aș putea să părăsesc România ca să trăiesc din nou în Iran și, în aceeași măsură, n-aș putea să uit vreodată de casa mea din Iran și de unde a pornit totul”, a spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: