Redactia.ro
Home » Știri » Cum a apărut Carmen Iohannis în prima zi de școală! VIDEO

Cum a apărut Carmen Iohannis în prima zi de școală! VIDEO

GALERIE FOTO (9)

Prima Doamnă a României este cea mai așteptată apariție a începutului de an școlar! Profesoară la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, soția președintelui Klaus Iohannis și-a făcut apariția în prima zi de școală, așa cum toată lumea se aștepta. Carmen Iohannis a purtat din nou o ținută în care predomină albul, ca anul trecut.

Soția președintelui Klaus Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Ca orice profesor, Prima Doamnă a României a fost prezentă la festivitățile din prima zi de școală. Reporterii au surprins-o când intra pe ușile liceului de prestigiu din Sibiu.

Cum a apărut Carmen Iohannis în prima zi de școală

Prima Doamnă a României purtat în prima zi de școală o rochie albă imprimată cu flori albastre. De asemenea, prima doamnă a României a avut și un bolero alb pe deasupra. Însă pata de culoare a fost o geantă roșie, cu siguranță un brand de renume.

Anul trecut, soția președintelui a venit la școală cu mască, anul acesta nu a mai purtat-o la vedere. De remarcat că, și de această dată, rochița Primei Doamne a depășit nivelul genunchilor, nu a mai fost scurtă ca în alte ocazii.

“Doresc tuturor un an școlar cu rezultate foarte bune și să nu ne încurce pandemia asta, să scăpăm de ea. Toate cele bune, mult succes și bucurie în noul an școlar. Numai bine, la revedere!”, a fost mesajul transmis de Prima Doamnă a României, la început de an școlar.

Anul trecut, prima Doamnă a purtat în prima zi de școală o rochie imprimată cu flori multicolore, predominând tot albul. Iată o GALERIE FOTO cu ce alte ținute a purtat Carmen Iohannis în prima zi de școală de-a lungul anilor!

Carmen Iohannis, diriginte de clasa a XII-a

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, este diriginte la o clasă de-a XII-a de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Se pare că Prima Doamnă s-a bucurat de prima zi de școală, având în vedere că a postat poze alături de elevii săi pe care îi pregătește de examenul maturității, Bacalaureatul!

Prima Doamnă a României apare în imagini extrem de zâmbitoare lângă elevii săi, la fel de fericiți.

„Un nou an școlar cu cer senin și visuri împlinite!”, este urarea facuta de soția președintelui.

Însă ce se observă cu ochiul liber este că unele dintre elevele lui Carmen Iohannis au abordat ținute mai puțin adecvate unei zile la școală. În imagini apar niște tinere care au vrut să profite de vremea bună, așa că au ales pentru prima zi de școală rochițe destul de scurte. Întâmplarea face ca și diriginta lor să fi fost blamată în mai multe rânduri de presă, tocmai din motiv că ținutele sunt prea scurte.

Carmen Iohannis, geantă de peste 1.200 de euro

Carmen Iohannis a ales în prima zi de școală o ținută extrem de lejeră. Însă Prima Doamnă a României a atras toate privirile cu geanta aleasă pentru festivitatea de început de an școlar!

Soția președintelui Iohannis a făcut senzație cu o geantă de umăr de culoare roz bombon, cu accente aurii. Însă nu doar culoarea a fost cea care a atras toată atenția, ci și brandul de lux. Accesoriul ales de Carmen Iohannis este marca Burberry. Pentru modelul purtaat de Prima Doamnă, orice român ar scoate din buzunar peste 1.200 de euro, echivalentul sumei de 7.000 de lei.

Adevărul despre ținutele purtate de Carmen Iohannis. Ce spune creatoarea de modă care o îmbracă pe Prima Doamnă

Carmen Iohannis impresionează mereu prin ținutele sale, stârnind admirația celor din jur și, pe alocuri, unele critici. Pentru a avea o prezență demnă de aplaude, Prima Doamnă este îmbrăcată de designeri cu experiență în lumea modei, anume de Andreea Tincu. Cum a ajuns aceasta să-i facă ținutele soției președintelui?

Andreea Tincu colaborează cu Prima Doamnă din anul 2015. Ea este cea care îi propune ținutele aparte, atunci când participă la evenimente din România și din afară. Designerul a spus într-un interviu pentru revista Forbes că a început să lucreze cu Carmen Iohannis datorită unui simplu e-mail.

„ (…) este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiați de-ai mei.Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, și am întrebat dacă prima doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot. Cred că primei doamne i-au plăcut colecțiile mele,”a declarat Andreea Tincu pentru Forbes.

Creatoarea de modă a dezvăluit că prima rochie pe care i-a creat-o Primei Doamne a fost pentru o vizită în Austria. ”Primul eveniment a fost o vizită oficială în Austria. Apoi au urmat și alte evenimente, în America, Japonia, Italia, dar și în România”, a mai spus Andreea Tincu.

Mesajul președintelui Iohannis, în prima zi de școală

Președintele Klaus Iohannis a ținut un discurs, în prima zi de școală în Romnia, la Liceul Teoretic ”Carol I” din Valea Doftanei, acolo unde s-a aflat președintele în vizită. Șeful statului a transmis că vaccinarea este esențială, mai ales dacă vrem ca școlile să rămână deschise.

”Mă bucur ăs mă aflu astăzi alături de dvs., cu prilejul deschiderii noului an școlar. Mulțumesc elevilor, cadrelor didactice și părinților pentru eforturile semnificative făcute în toată această perioadă dificilă, generată de pandemia de COVID-19. A trebuit să ne adaptăm cu toții cât se poate de repede și de bine, pentru a continua procesul de educație, concomitent cu apărarea sănătății oamenilor”, a declarat Iohannis.

Președintele a insistat și asupra importanței vaccinării, dacă dorim ca școlile să funcționeze normal.

”Și în acest an, reînceperea anului școlar, are loc, din păcate, tot sub spectrul pandemiei. Tocmai de aceea menținerea școlilor deschise cu prezență fizică depinde de fiecare dintre noi: respectarea normelor sanitare și vaccinarea sunt esențiale.

Stimați dascăli, Am ales ca la deschiderea acestui an școlar să mă alătur comunității Liceului Tehnologic ”Carol I”, pentru că apreciez eforturile dumneavoastră de a crește calitatea și relevanța procesului educațional.”, a mai adăugat președintele Iohannis.

Carmen Iohannis, apariție la dezvelirea statuii lui Samuel von Brukenthal. Ce ținută a purtat Prima Doamnă

Carmen Iohannis a fost prezentă la dezvelirea statuii lui Samuel von Brukenthal. Klaus Iohannis a fost prezent sâmbătă, 11 septembrie, la Sibiu, unde a participat la evenimentul de dezvelire a statuii baronului Samuel von Brukenthal. A fost un peersonaj emblematic pentru istoria Transilvaniei, numit guvernator al marelui principat în 1977. Statuia lui Samuel von Brukenthal a fost amplasată chiar în fața palatului din Piața Mare.

Klaus Iohannis a fost însoțit de soția sa, Carmen. Prima Doamnă a țării a atras atenția tuturor cu apariția sa. Carmen Iohannis a avut o apariție de neuitat. Soția președintelui României a atras privirile tuturor românilor prezenți la festivitatea din Sibiu. Prima Doamnă a țării și-a lăsat părul mai lung și a purtat o rochie albă, simplă, care i-a scos în evidență formele perfecte. A asortat rochia cu o pereche de sandale de culoare albastră. Dacă în trecut, soția președintelui prefera să apară în rochii de diferite culori, de această dată, Carmen Iohannis a optat pentru o rochie albă, impecabilă. Pentrucă vremea a fost frumoasă, Prima Doamnă a purtat și o pereche de ochelari de soare de culoare maro.

Îmbrăcați ca la carte, Klaus și Carmen Iohannis au parcurs traseul ținându-se de mână, Prima Doamnă fiind în permanență alături de președinte. Președintele a optat pentru un costum într-o nuanță de albastru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: