Redactia.ro
Home » Monden » Cum a apărut Gigi Becali la nunta nepotului său preferat. Vestimentația sa a surprins pe toată lumea

Cum a apărut Gigi Becali la nunta nepotului său preferat. Vestimentația sa a surprins pe toată lumea

Gigi Becali, un adevărat binefăcător

A fost o zi importantă pentru nepotul preferat a lui Gigi Becali. Lucian Becali a spus „DA”, iar de la marele eveniment nu a putut să lipsească milionarul din Pipera. Acesta a suprins pe toată lumea cu vestimentația pe care a ales-o! Iată imaginile de la nunta momentului.

Cum a apărut Gigi Becali la nunta nepotului său preferat

Gigi Becali a fost fotografiat alături de fiica sa cea mică. Pentru marele eveniment, Gigi Becali a ales să poarte o pereche de jeans bleumarin deschis, cămașă neagră cu buline galbene și o vestă de costum gri închis, în dungi. Lucrul ieșit din comun a fost mâna stângă imobilizată într-o orteză de comandă specială. Milionarul din Pipera a suferit recent o operație de tendon la umăr.

Gigi Becali se va călugări după ce și ultima fată a lui se va mărita?

Un apropiat de-al milionarului aruncă bomba. Acesta susține că Gigi Becali a ales să nu mai participe la nunți. Pe deasupra, acesta ar fi afirmat că se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos după ce fiica sa cea mică se va căsătorii. Toată lumea știe cât de credincios este Gigi Becali, dar nu mulți îl cred în stare pentru un asemenea gest.

Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților, merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor. Spune tot mai des că, după ce își va vedea și ultima fată la casa ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas.„, a declarat un apropiat de-al milionarului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: