Redactia.ro
Home » Monden » Cum a apărut Silvia Dumitrescu pe plaja din Vama Veche! Artista a renunțat la inhibiții

Cum a apărut Silvia Dumitrescu pe plaja din Vama Veche! Artista a renunțat la inhibiții

GALERIE FOTO (3)Cum a apărut Silvia Dumitrescu pe plaja din Vama Veche! Artista a renunțat la inhibiții

Silvia Dumitrescu și-a șocat fanii cu apariția ei din Vama Veche! Artista a renunțat la inhibiții și s-a bucurat de soarele de pe litoral fără să țină cont de nimeni. 

Cum a apărut Silvia Dumitrescu pe plaja din Vama Veche! Artista a renunțat la inhibiții

Silvia Dumestrescu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Vedeta a fost de curând în Vama Veche, stațiunea care nu doarme niciodată, preferată de rockeri, de rebeli și de cei cu spirit liber. De asemenea, este și locul de suflet al artistei.

Cântăreața în vârstă de 61 de ani a fost surprinsă săptămâna trecută la plajă, împreună cu soțul și cu fiul ei. Aceștia au stat la Plaja de Carte, unde vin foarte multe vedete. Chiar dacă și-au închiriat șezlong, Silvia a preferat să simtă nisipul pe piele, astfel că și-a întins prosopul pe jos, aproape de familie.

Cum a apărut Silvia Dumitrescu pe plaja din Vama Veche! Artista a renunțat la inhibiții

Vama Veche nu este una din acele stațiuni de fițe sau de mari pretenții, acolo venind doar cei care caută o atmosferă anume eși libertate. Silvia Dumitrescu a artătat impecabil la pljă, fiind bronzată și în formă. Aceasta s-a bălăcit în apă, apoi s-a relaxat pe prosop, cu ochii închiși. La un moment dat, pentru o și mai multă senzație de libertate, a renunțat la costumul de baie dintr-o singură bucată, probabil prea strâmt și prea ud, și s-a acoperit discret cu o eșarfă. A stat așa o vreme, total dezinhibată, după care și-a pus frumos din nou costumul verde pe ea, fără să-i pese că, în tot acest proces, a arătat mai mult decât se cuvenea.

Cum a apărut Silvia Dumitrescu pe plaja din Vama Veche! Artista a renunțat la inhibiții

În Vama Veche muzica va fi doar ambientală și la nivel redus

Vama Veche a rămas de-a lungul anilor destinația preferată a tinerilor dornici de distracție pe plajă. Decizia vine să protejeze oamenii din Vamă și a fost votată în unanimitate de agenții economici din zonă, potrivit Primăriei Limanu, transmite Agerpres.

Potrivit primarului, Daniel Gheorghe Georgescu, scopul respectivei măsuri este de menţinere a stațiunii o destinaţie turistică sigură pentru sezonul estival 2020.

”Vrem ca Vama Veche să dea un exemplu. Ideea ne aparţine şi a venit pe fondul unei capacităţi restrânse de a gestiona cu forţe proprii volumul mare de vizitatori din timpul week-end-ului. Ştim că de vineri seara şi până duminică Vama Veche este o destinaţie extrem de tranzitată. Acest fapt a creat tuturor mari dificultăţi în respectarea recomandărilor legate de distanţarea socială. Locaţiile vor fi deschise, însă propunem turiştilor un alt mod de a se destinde. (…) Este un exerciţiu de responsabilitate civică, de solidaritate. Astfel, în serile de vineri şi sâmbătă, volumul muzicii va fi coborât, iar muzica va fi specifică unei atmosfere mai boeme”, a declarat Georgescu.

Etichete: