Redactia.ro
Home » Știri » În Vama Veche muzica va fi doar ambientală și la nivel redus

În Vama Veche muzica va fi doar ambientală și la nivel redus

vama-veche

Pentru a diminua riscurile de răspândire a coronavirusului, începând cu sfârșitul acestei săptămâni, barurile de pe plajă, și nu numai vor avea doar muzică ambientală.

De ce s-a luat această decizie

Vama Veche a rămas de-a lungul anilor destinația preferată a tinerilor dornici de distracție pe plajă. Decizia vine să protejeze oamenii din Vamă și a fost votată în unanimitate de agenții economici din zonă, potrivit Primăriei Limanu, transmite Agerpres.

Potrivit primarului, Daniel Gheorghe Georgescu, scopul respectivei măsuri este de menţinere a stațiunii o destinaţie turistică sigură pentru sezonul estival 2020.

Vrem ca Vama Veche să dea un exemplu. Ideea ne aparţine şi a venit pe fondul unei capacităţi restrânse de a gestiona cu forţe proprii volumul mare de vizitatori din timpul week-end-ului. Ştim că de vineri seara şi până duminică Vama Veche este o destinaţie extrem de tranzitată. Acest fapt a creat tuturor mari dificultăţi în respectarea recomandărilor legate de distanţarea socială. Locaţiile vor fi deschise, însă propunem turiştilor un alt mod de a se destinde. (…) Este un exerciţiu de responsabilitate civică, de solidaritate. Astfel, în serile de vineri şi sâmbătă, volumul muzicii va fi coborât, iar muzica va fi specifică unei atmosfere mai boeme, a declarat Georgescu.

 

Pe litoral pot apărea mai multe focare de Covid – 19

Ministrul sănătății, Nelu Tătatru, a atras atenția miercuri că pe litoral pot aparea noi focare de infectare.

 Există posibilitatea ca Vama Veche și alte zone de pe litoral să devină focare. În următoarele trei luni vom avea o mare aglomerare în Constanța și tot ce se înseamnă litoral. Trebuie să gestionăm nu neapărat Constanța, cât tot ce se întâmplă în acest sezon estival. Turiștii de pe litoral se pot distra în condițiile și normele stabilite cu cei de la HoReCa, am stabilit norme pentru plaje, terase, a declarat Nelu Tătaru la Constanța.

Oamenii cred că dacă sunt în aer liber nu pot contacta virusul. Atmosfera de vacanță îi face să uite de orice restricții, iar cluburile se bucură de clienți în fiecare seară.

Loading...