Redactia.ro
Home » Monden » Cum a căzut, de fapt, MC Kevin de la etaj. Cine sunt persoanele implicate în acest caz

Cum a căzut, de fapt, MC Kevin de la etaj. Cine sunt persoanele implicate în acest caz

GALERIE FOTO (7) Cum a căzut, de fapt, MC Kevin de la etaj.

Cum a căzut, de fapt, MC Kevin de la etaj. Moartea artistului MC Kevin a șocat întreaga lume. Acesta a murit după ce a căzut de la etajul 5 al hotelului în care se afla. Cântărețul, în vârstă de 23 de ani, se căsătorise în urmă cu două săptămâni. Ce s-a întâmplat, de fapt, în momentul tragediei?

Cum a căzut, de fapt, MC Kevin de la etaj. Cine sunt persoanele implicate în acest caz

Cum a căzut, de fapt, MC Kevin de la etaj. Vestea morții artistului MC Kevin a șocat întreaga lume. Pe numele său real Kevin Nascimento Bueno, MC Kevin era un artist brazilian, în vârstă de 23 de ani. În urmă cu trei zile, cântărețul a murit după ce a căzut de la etajul 5 al hotelului în care era cazat. Acesta se căsătorise în urmă cu două săptămâni cu Deolane Bezzera, pe o plajă din Mexic. Soția artistului este o avocată specializară în criminalistică. MC Kevin este prieten foarte bun cu Neymar, celebrul fotbalist fiind șocat de moartea acestuia. „Nu-mi vine să cred, nu știu ce să spun! Plănuiam să ne vedem în vacanță, dar, din păcate, nu vom mai putea face asta”, a afirmat sportivul.

Neymar, în memoria lui MC Kevin

Noi informații ies la iveală cu privire la moartea acestuia. Presa din Marea Britanie a notat faptul că artistul nu ar fi căzut de la etajul 5, ci s-ar fi aruncat. Conform autorităților, MC Kevin se afla în cameră împreună cu fotomodelul Bianca Domingues și cu un prieten comun, Victor Elias. Se pare că cei trei au fost protagoniștii unei partide de sex. Aceste informații au ieșit la iveală după ce Bianca Domingues le-a declarat polițiștilor că după ce s-a întâlnit pe plajă cu MC Kevin și cu Victor Elias, au decis să meargă la hotel pentru a se simți bine. Însă, se pare că în timpul partidei de amor, la ușa camerei s-ar fi auzit mai multe zgomote, iar artistul a crezut că este soția lui, care se afla în același hotel.

Astfel, pentru a nu fi prins că o înșela, artistul a ieșit pe geam, dar nimeni nu poate spune cu exactitate ce a vrut să facă mai departe. Unele publicații susțin că brazilianul a vrut să sară în piscină, dar că nu a calculat bine distanța, în timp ce alți jurnaliști menționează că artistul a brut să sară pe balcolul unei alte camere, dar a căzut în gol.

MS Kevin a murit la 23 de ani

Tânărul cântăreț se afla la un hotel din Barra da Tijuca, un cartier din Brazilia. Medicii chemați la fața locului l-au găsit pe artist respirând, dar din cauza rănilor grave, organismul său a cedat. Soția artistului este devastată de durere, postând și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în memoria acestuia. „Ești și vei fi mereu iubirea vieții mele, cea mai frumoasă iubire pe care am avut-o, omul care m-a iubit și m-a admirat cel mai mult! Mergi cu Dumnezeu, băiete, te voi iubi mereu!‘, a scris Deolane Bezerra.

MC Kevin si sotia sa

Mama artistului a declarat că ultimele cuvinte pe care acesta le-a rostit au fost: ‘Mama, te iubesc!’. MC Kevin era original din Sao Paulo, lansându-și prima melodie în anul 2013. Piesa Trojan Horse a ajuns mare hot, iar din 2019 a adunat milioane de vizualizări pe Youtube. Tânărul a avut și probleme cu legea, fiind acuzat de calomnie și incitare la violență. La începutul anului 2021, el a adresat injurii unor agenți de poliție și a postat imaginile de la incident pe rețelele de socializare. Moartea artistului este investigată de oamenii legii pentru a se stabili cu exactitate în ce condiții s-a petrecut tragicul eveniment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: