Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în lumea muzicii. Un artist cunoscut a murit după ce a căzut de la etajul unui hotel

Tragedie în lumea muzicii. Un artist cunoscut a murit după ce a căzut de la etajul unui hotel

GALERIE FOTO (2)

Industria muzicală este în doliu după ce artistul MC Kevin s-a stins din viață. Conform ultimelor informații apărute în presă, artistul ar fi căzut de la etajul 5 al hotelului în care era cazat. Din nefericire, talentatul artist s-a stins din viață la o vârstă fragedă și anume la numai 23 de ani.

Moartea artistului a indurerat o planetă în treagă, mai ales în rândul tinerilor care îl apreciau și îi ascultau muzica. Pare că familia acestuia este urmărită de ghinion deoarece Mc Kevin doar ce își unise destinul cu iubirea vieții lui cu doar doua săptămâni în urmă. Toată familia artistului este în stare de șoc și pot crede că ceea ce li se întâmplă este adevărat.

Tragicul eveniment în care artistul Mc Kevin s-a stins din viață s-a întâmplat duminică, 16 mai 2021. Din ultimele informații apărute, Mc Kevin a căzut de la balconul hotelului în care se afla.

Soția sa este în stare de șoc și nu se poate împăca cu gândul că marea sa dragoste nu mai este printre noi. Cei doi se căsătorise în urmă cu două săptămâni pe o plajă din Mexic. Soția acestuia, pe numele ei Deolane Bezerra este o avocată specializată în criminalistică, conform presei internațioanle.

Peste 2,000,000 de reacții la mesajul postat de soția lui Mc Kevin după moartea acestuia

În urmă cu câteva ore, Deolane Bezerra , soția acestuia a postat pe Instagram un mesaj impresioannt și foarte trist, alături de o poză cu cei doi când s-au căsătorit. Fotografia stârnit un val de reacții și lacrimi în rândul internauților. Mesajul soției sale a strâns peste 2 milioane de aprecieri în mai puțin de 24 de ore.

„Într-o zi mi-ai șoptit la ureche că vom fii împreună până ce moartea ne va separa. Scopul nostru a fost să fim fericiți. Am râs, am trăit totul atât de repede. Ne grăbeam să fim fericiți, asta era soarta noastră. Ai plecat și ai luat o bucată din mine. Ai fost mereu atât de uimitor. Am așteptat 33 de ani pentru a fii fericită și tu mă abandonezi acum? Nu e corect să pleci așa! Nu este!…Iubirea mea…„, a fost mesajul soției sale.

Artistul Mc Kevin, pe numele lui real Kevin Nascimento, a lăsat în urma lui râuri de lacrimi și tristețe în sufletelor oamenilor care îl știau și îl apreciau oentru ceea ce este și ceea ce face.