Redactia.ro
Home » Monden » Kevin din ”Singur acasă” a împlinit 40 de ani. Cum arată acum actorul Macaulay Culkin

Kevin din ”Singur acasă” a împlinit 40 de ani. Cum arată acum actorul Macaulay Culkin

GALERIE FOTO (2)

Kevin din ”Singur acasă” a împlinit anul acesta 40 de ani. Cel care îl interpretează pe copilul dornic de aventură, actorul Macaulay Culkin, este total diferit acum.

Kevin are 40 de ani

Kevin din ”Singur acasă” a ajuns la vârsta de 40 ani. Celebrul actor, Macaulay Culkin, care îl interpretează pe unul dintre cei mai îndrăgiți copii din lume, arată cu totul diferit de la momentul filmărilor și pânâ în prezent, informează spynews.ro.

Macaulay Culkin a împlinit 40 de ani, în această vară, în luna august. De ziua sa, a postat un mesaj ironic pe rețelele de socializare.

”Hei, vreți să vă simțiți bătrâni? Am împlinit 40 de ani. Cu plăcere”, a scris ”Kevin” pe Twitter, de ziua lui de naștere. De altfe, a mai adăugat: ” Este darul meu pentru întreaga lume: fac oamenii să se simtă bătrâni. Nu mai sunt copil.”

Fanii au reacționat imediat. Mulți dintre ei au rămas șocați atunci când au aflat că… Kevin are 40 de ani.

„Aveam o zi minunată și după am aflat că Macaulay Culkin a împlinit 40 de ani și îmbătrânesc”, a scris pe Twitter Paul O’Sullivan, membrul trupei Greywind.

Macaulay Culkin, probleme cu drogurile 

Viața lui Macaulay Culkin a atârnat de un fir de ață, după ce drogurile și-au pus amprenta asupra lui. Actorul a ajuns să arate de nerecunoscut și starea lui era una deploraabilă. Mulți se temeau că nu va supraviețui prea mult. Potrivit National Enquirer, starul a ajuns să dea lună, de lună, 6.000 de dolari pentru a-și cumpăra droguri.

”Macaulay este cu siguranţă în trenul morţii. Mă tem că doza lui de droguri este din ce în ce mai mare. El are nevoie de ajutor”, a declarat un apropiat al actorului. „Prietenii lui apropiaţi se tem să nu facă o supradoză. În cazul în care actorul nu va primi ajutor, să ajungă la un centru de dezintoxicare sunt şanse să moară chiar în maximum şase luni”, a mai declarat o altă persoana din anturajul actorului.

Transformare incredibila pentru Macaulay Culkin. Acuzat ca este dependent de droguri, actorul a demonstrat ca este mai sanatos ca niciodata - procinema.protv.ro

Din cauza dependenței sale, în anul 2004, a fost arestat pentru deţinerea unor cantităţi mari de droguri şi produse interzise precum xanax şi clonazepam. În interviurile pe care le-a avut pentru presa internațională acesta dezminte informațiile care au apărut în spațiul public și nu regretă ceea ce i s-a întâmplat din cauza substanțelor interzise.

Actorul spune că nu a plătit niciodată mii de euro pentru a-și procura droguri. Informațiile apărute în presă sunt unele false, pentru ca de pe urma lui să se obțină vânzări, a precizat ”Kevin”.

”E OK ca oamenii să-mi poarte de grijă atunci când văd că fac lucruri stupide, dar nu am fost niciodată în situaţia de a plăti mii de euro pentru a-mi procura heroină sau orice altceva. M-am purtat ca un adevărat bolnav pentru a vedea până unde pot merge ziarele susţinând, în mod fals, că sunt preocupaţi de starea mea. Tot ce au făcut a fost să aibă vânzări pe cheltuiala mea”, a explicat Macaulay Culkin, într-un interviu pentru presa internațională.

Cu timpul, actorul a scăpat de dependența care i-ar fi putut aduce moartea. El arată acum mai bine și se iubește cu Brenda Song. Macaulay Culkin a ajuns să se refugieze în patima substanțelor interzise după ce s-a despărțit de Mila Kunis, care formează un cuplu cu Ashton Kutche.

Foto: Macaulay Culkin și Brenda Song

Au trecut trei decenii de când s-a filmat ”Singur Acasă”. Filmul de comedie a ajuns celebru în întreaga lume și i-a cucerit pe oameni, datorită felului în care Kevin rămâne singur acasă și se apără de hoți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: