Redactia.ro
Home » Știri » Actorul american Kevin Hart a fost grav rănit în urma unui accident de mașină

Actorul american Kevin Hart a fost grav rănit în urma unui accident de mașină

Actorul american Kevin Hart a fost grav rănit în urma unui accident de mașină

Hart a fost grav rănit. Duminică, Kevin Hart a fost victima unui accident de mașină. Actorul a fost operat la spate.

Hart a fost grav rănit în urma unui accident de mașină

Actorul american Kevin Hart a suferit duminică un accident grav de mașină. Acesta a fost dus la spital și operat la spate. Potrviit soției actorului, vedeta se află în afara oricărui pericol și se recuperează. Accidentul a avut loc în statul american California, fiind implicate trei persoane. Kevin Hart și șoferul mașinii sunt cei care au avut răni mai garve, cea de-a treia persoană logodnica șoferului, a scăpat cu răni minore.

Jared Black se afla la volanul mașinii lui Hart, fiind un model vintage 1970 Plymouth Barracuda. Acesta a pierdut controlul mașinii și a ieșit de pe șosea și s-a rostogolit.

Autoritățile au deschis o anchetă

Potrivit autorităților, șoferul actorului nu consumase alcool. Actorul american a fost scos primul afară și transportat la reședința sa din apropiere. Apoi, a fost dus la spital, după ce s-a confirmat că a suferit leziuni grave la spate. Actorul a fost supus unei intervenții chirurgicale la spate, și va rămâne câteva zile în spital.

De asemenea, șoferul actorului, Jared Black a fost transportat cu avionul la UCLA Medical Center. Acesta se află în afara oricărui pericol.

Kevin Hart are 41 de ani și este actor și scenarist. Crescut în Philadelphia, Hart a câștigat câteva competiții de actori de comedie amatori în cluburi din New Engșand. În anul 2000, acesta s-a lansat cu primul său rol, jucând rolul lui Judd Apatow în serialul Tv Undeclared. Hart este și producător pentru filme precum „Kevin Hart: Let Me Explain” , „Ride Along” şi „The Wedding Ringer” .

Citeste si:Adela Popescu s-a accidentat! Ce a pățit vedeta?!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini