Redactia.ro
Home » TV » Adela Popescu s-a accidentat! Ce a pățit vedeta?!

Adela Popescu s-a accidentat! Ce a pățit vedeta?!

GALERIE FOTO (2) Adela Popescu s-a accidentat! Ce a pățit vedeta?!

Nici bine nu s-a întors pe micile ecrane, că vedeta de televiziune, Adela Popescu, a și suferit un accident destul de grav. Vedeta a apărut în emisiunea pe care o prezintă, bandajată la picior.

Adela Popescu a povestit ce s-a întâmplat, însă i-a avertizat pe fani că nu au de ce să-și facă griji în privință ei pentru că nu a fost nimic grav, ci doar un accident casnic.

După cum a povestit Adela Popescu în cadrul emisiunii pe care o prezintă, se pare că aceasta ar fi alunecat pe scări și s-ar fi ales cu o entorsă. Toate acestea pentru că se grăbea să ajungă acasă în urma unui telefon primit de la mama ei. Artista și soțul ei Radu Vâlcan se aflau la o petrecere, când mama Adelei a sunat si le-a spus celor doi că nu-și poate liniști nepoții care rămăseseră în grija ei. La auzul acestor vești, Adela Popescu a plecat în fugă către casă, iar în graba ei a alunecat pe scări.

‘Eram la aniversarea de patru ani de la nuntă cu soțul. Mâncam un pește, beam un vin. Am primit telefon de acasă de la mama. Copiii plângeau și a trebuit să plec repede. Am ieșit în fugă să îl liniștim pe Alexandru și m-am prăvălit. Nu am voie să stau pe tocuri. Cu toate astea am zis să arăt un pic respect’, a spus Adela Popescu, la Pro Tv.

‘Am căzut cu copilul. M-am dus în Indonezia, la naiba, n-am pățit nimic. M-am întors întreagă și eu și copiii, și m-am prăvălit pe scări. Nici măcar nu aveam tocuri, eram în papuci’, a mai adăugat ea.

Citește și: De ce s-au despărțit Kate Middleton şi Prinţul William la începutul relației lor?!