Redactia.ro
Home » Monden » Britney Spears, transformată complet. Cum arată artista la 38 de ani

Britney Spears, transformată complet. Cum arată artista la 38 de ani

GALERIE FOTO (7) Britney Spears, transformată complet

Britney Spears este o artistă activă pe rețelele de socializare, astfel încât, fanii acesteia să fie la curent cu tot ce se petrece în viața ei. Recent, aceasta a profitat de timpul liber și a petrecut o zi la plajă, relaxându-se singură. Toți cei care au recunoscut-o,au rămas șocați de transformarea acesteia.

Britney Spears, transformată complet. Cum arată artista la 38 de ani

Britney Spears, în vârstă de 38 de ani a fost surprinsă recent în Malibu, îmbrăcată într-un costum de baie, care îi scoatea în evidență corpul neingrijit. Deși fanii acesteia și-a amintesc pe Britney cu un corp absolut superb, se pare că aceasta încearcă să revină la acea apariție. Se pare că ambiția sa dă roade, deoarece Britney a reușit să mai piardă din kilogramele în plus. Fără dar și poate, Britney Spears este o femeie cu adevărat puternică, având în vedere prin câte probleme a trecut de-a lungul timpului.

Britney plaja

Britney Spears suferă de demență

De mulți ani, Britney Spears se luptă să revină în fața publicului așa cum a fost odată. Se pare însă, că probleme din viața sa i-au luat acest vis, aceasta fiind îngrijită de tatăl său de 12 ani. Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, deține tutela legală a fiicei sale, de când aceasta a avut o ieșire nervoasă în public. Atunci, Britney s-a ras în cap și a devenit violentă, iar motivul acestor reacții ar fi unul îngrijorător. Conform unor documente oficiale, artista se pare că suferă de demență și are nevoie de o tutelă legală. De-a lungul timpului, starea artistei s-a deteriorat treptat, iar în prezent cântăreața vrea să iasă de sub tutela tatălui său, care este valabilă până în februarie 2021.

Cu toate că aceasta deține o avere impresionantă, de 58 de milioane de dolari, Britney nu poate lua decizii legate de banii săi. Aceasta are doi copii cu Kevin Federline, care a câștigat custodia celor doi după ce aceasta s-a îmbolnăvit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: