Redactia.ro
Home » Monden » Mariah Carey, dezvăluiri intime din relația cu James Packer! Timp de 10 luni vedeta a refuzat să întrețină relații cu el

Mariah Carey, dezvăluiri intime din relația cu James Packer! Timp de 10 luni vedeta a refuzat să întrețină relații cu el

GALERIE FOTO (6) Mariah Carey, dezvăluiri intime din relația cu James Packer

Cântăreața Mariah Carey a făcut dezvăluiri șocante în cartea sa The Meaning of Mariah Carey. Artista a vorbit deschis despre relațiile sale și despre ce a însemnat fiecare bărbat din viața ei. Cu toate astea, Mariah nu a menționat în cartea sa despre fostul său logodnic, James Parker. Oare care este motivul?

Mariah Carey, dezvăluiri intime din relația cu James Packer! Timp de 10 luni vedeta a refuzat să întrețină relații cu el

Mariah Carey, în vârstă de 50 de ani a făcut declarații șocante despre relația cu fostul său logodnic, James Parker. Aceasta și-a dezvăluit trecutul într-o carte de memorii, povestind despre toți bărbații din viața lor. Totuși, artista se pare că a omis câteva personalități masculine din viața ei, motiv pentru care jurnaliștii de la The Guardian i-au atras atenția.

Printre bărbații despre care artista nu a vorbit se numără și australianul James Packer, care i-a fost logodnic timp de 10 luni. Ei bine, artista a mărturisit un detaliu de-a dreptul șocant. Potrivit acesteia, cei doi nu au întreținut relații intime în timpul relației lor. „Dacă era o relație care a contat, se regăsește în carte. Dacă nu, atunci nu s-a întâmplat. Noi nu am avut relații fizice, ca să fiu sinceră”, a spus Mariah Care.

Mariah Carey, despre James Packer

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume, Mariah Carey s-a cunoscut cu antrenorul australian James Packer la premiera unui film, în 2014, iar un an mai târziu cei doi au confirmat că formează un cuplu. Ulterior, în ianuarie 2016, antrenorul a cerut-o de soție cu un inel imens cu un diamant foarte greu. 10 luni mai târziu cei doi și-au anunțat despărțirea.

În cartea sa, The Meaning of Mariah Carey, artista a făcut dezvăluiri șocante despre relațiile sale. Una dintre ele a fost legată de relația cu fostul soț, Tommy Mottola. Aceasta a recunoscut că l-a înșelat cu jucătorul de baseball Derek Jeter. Mai mult, Mariah a vorbit despre relația tensionată cu sora ei mai mare, care a încercat să o vândă unui proxenet. Marea cântăreață Mariah Carey are doi copii cu Nick Cannon, în vârstă de 9 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: