Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum eroul din „Hercule”? Actorul Kevin Sorbo este de nerecunoscut

Cum arată acum eroul din „Hercule”? Actorul Kevin Sorbo este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (14)Cum arată acum eroul din „Hercule”_

Cum arată acum eroul din „Hercule”? În urmă cu 30 de ani, actorul Kevin Sorbo făcea senzație cu personajul său eroic „Hercule”, fiul lui Zeus conceput cu o pământeancă. Ei bine, ajuns la 62 de ani, Kevin Sorbo nu mai arată deloc cu cel care se lupta cu uriașii fără să se rănească. Cum arată acum celebrul actor?

Cum arată acum eroul din „Hercule”? Actorul Kevin Sorbo este de nerecunoscut

Cum arată acum eroul din „Hercule”? În anii 90, Hercule era eroul tuturor copiilor, fiind fiul lui Zeus, iar cel care i-a dat viață acestui personaj este actorul Kevin Sorbo. Dacă la acea vreme, celebrul actor reușea să pună la pământ orice uriaș, acum, la 62 de ani, Kevin este de nerecunoscut. Trecerea timpului și-a lăsat amprenta asupra celebrului actor, care nu mai are mușchii de odinioară ce i-au adus numeroase roluri. Acum, Kevin are burtică, dar cu toate astea, actorul are același zâmbet care a cucerit milioane de femei ce l-au admirat. „Hercule: Călătorii legendare” a avut lansarea în 1995 și a avut șase sezoane, luând sfârșit în 1999. Când a primit rolul lui „Hercule”, Kevin Sorbo avea 37 de ani, acesta studiind artele marțiale, astfel putând să-și facă singur cascadoriile.

Ulterior, acesta a primit rolul lui Căpitan Dylan Hunt în „Andromeda” și Kull în „Kull cuceritorul”. Înainte de a devenit actor, Kevin a fost model pentru celebrul designer Gianni Versace, care l-a acuzat de hărțuire sexuală. „Mi-a spus că aş putea face reclame pentru brandul său şi, dintr-o dată, a început să-şi plimbe mâna pe piciorul meu, în sus. «Ştiţi că sunt heterosexual, nu?», i-am spus. ”Tocmai acesta e motivul pentru care te plac. Nu eşti un bărbat făcut pentru fete. Eşti un bărbat făcut pentru bărbaţi. În viaţă trebuie să faci sex cu tot ce prinzi. Cu pisica, cu câinele, cu băiatul şi cu fata”, mi-a răspuns“, a povestit actorul. În ciuda incidentului, Kevin a rămas în relații bune cu Versace și chiar a făcut câteva show-uri de modă pentru el. Hercule a luat o pauză de la pasiunea sa pentru cinematografie, iar ultima apariție pe covorul roșu a avut-o în urmă cu cinci ani.

Kevin Sorbo a suferit trei atacuri cerebrale

Azi, la 62 de ani, Kevin Sorbo duce o viață liniștită, având o familie absolut minunată. Celebrul actor este căsătorit cu actrița Sam Jenkins din 1998, iar cei doi au împreună trei copii. Cu toate astea, Kevin a avut parte de o perioadă dificilă. În 1997, vedeta a suferit trei atacuri celebrale, iar sechelele au fost vizibile. Vederea i-a slăbit cu 10% la ambii ochi, iar migrenele și durerile de oase erau prezente constant. Deși avea probleme de sănătate, Kevin a continuat să joace în serialul „Hercule: Călătorii legendare”.

Sorbo a câștigat și premiul Grace din partea MovieGuide Awards pentru cea mai inspirațională interpretară, fiind vorba despre filmul artistic „What If…”. Actorul s-a dedicat și scrisului și a publicat multe cărți, precum „True Strenght: My Journey from Hercules to Mere Mortal – and How Nearly Dying saved my life” (2011) și „Share The Light” (2018).

Etichete: