Redactia.ro
Home » Știri » Cum a cerut-o Vladimir Putin în căsătorie pe Liudmila. Dezvăluirile inedite făcute de fosta sa soție

Cum a cerut-o Vladimir Putin în căsătorie pe Liudmila. Dezvăluirile inedite făcute de fosta sa soție

GALERIE FOTO (4) Cum a cerut-o Vladimir Putin în căsătorie pe Liudmila.

Cum a cerut-o Vladimir Putin în căsătorie pe Liudmila. Președintele Rusiei este, cel mai probabil, unul dintre cei mai controversați lideri ai lumii. Vladimir Putin a fost căsătorit cu Liudmila Putina, iar în 2014 au divorțat. Fosta Prima Doamnă a Rusiei a povestit cum a fost cerută în căsătorie de Putin.

Cum a cerut-o Vladimir Putin în căsătorie pe Liudmila. Dezvăluirile inedite făcute de fosta sa soție

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Liudmila, femeia care i-a dăruit două fete. Liudmila i-a fost alături liderului de la Kremlin aproape trei decenii, dar în 2014 au divorțat. La nici un an de la despărțire, Liudmila Shkrebneva, declara că nu regretă despărțirea de liderul de la Kremlin. Aceasta a povestit cum a fost cerută în căsătorie de fostul soț și cum a crezut că propune să se despartă. “Mă ştii de ceva timp, ştii ce fel de om sunt…În general, nu sunt uşor de suportat. În trei ani şi jumătate, probabil că te-ai hotărât până acum…”, a povestit fosta doamnă Putin despre propunerea lui, în biografia „First Person”, preluată ulterior de The New York Post. Momentul a avut loc în anul 1983, iar câteva luni mai târziu au făcut și nunta. Conform fostei soții, Vladimir Putin nu este o persoană romantică și deschisă cu sentimentele sale.

Putin și Liudmila au împreună două fiice, care nu au fost niciodată confirmare de Kremlin sau de Putin. Doar purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov le-ar fi confirmat identitatea, din greșeală, în aprilie 2022, când a pomenit că Maria Vorontsova şi Katerina Tikhonova au fost sancționate de Statele Unite ale Americii din cauza războiului izbucnit de Putin în Ucraina.

Cum l-a descris Liudmila pe fostul soț

În iunie 2013 Vladimir Putin și Lidmila au oficializat divorțul, iar fiecare a mers pe drumul său. Liudmila s-a născut în Kaliningrad, o enclavă a Federației Ruse, aflată în apropierea Coastei Baltice. Fosta soție a lui Putin a fost stewardesă în tinerețe, dar a renunțat la această carieră după ce a fost suspectată de polițiști că profită de pasagerii din avion vânzându-le ilegal sandvisuri. Ea s-a dedicat ulterior instruirii in cadrul Facultății din Filologie, secția Spaniolă, a Universității de Stat din Leningrad și a devenit profesoară

.„M-am căsătorit cu un brav ofițer, dar cu cât deveneam mai apropiați cu atât înțelegeam mai bine că lucrurile pentru care îl iubeam se adevereau a fi imaginare. Era un bărbat sever, aș putea zice „tiran”. Nu ținea cont de dorințele mele. Nu mă observa. Aș zice că avea nevoie de mine doar pentru a susține imaginea unui familist, doar în calitate de mamă a copiilor săi.Îmi este greu să vorbesc despre asta, mă bătea, mă umilea. Viața cu Vladimir era o tortură”, a povestit Ludmila, conform ea.md.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: