Redactia.ro
Home » Monden » Cum a cunoscut-o Nuțu Cămătaru pe Claudia Balint. Cei doi s-au căsătorit în Penitenciarul Rahova

Cum a cunoscut-o Nuțu Cămătaru pe Claudia Balint. Cei doi s-au căsătorit în Penitenciarul Rahova

GALERIE FOTO (5) Cum a cunoscut-o Nuțu Cămătaru pe Claudia Balint

Cum a cunoscut-o Nuțu Cămătaru pe Claudia Balint. Nuțu Cămătaru a stat mulți ani în spatele gratiilor, dar acest lucru nu l-a împiedicat să își construiască o familie alături de femeia iubită. Claudia Balint este femeia care îi este alături lui Nuțu Cămătaru. Cei doi s-au cunoscut în 2013, iar câțiva ani mai târziu s-au căsătorit în penitenciarul Rahova.

Cum a cunoscut-o Nuțu Cămătaru pe Claudia Balint. Cei doi s-au căsătorit în Penitenciarul Rahova

Cum a cunoscut-o Nuțu Cămătaru pe Claudia Balint. Nuțu Cămătaru este căsătorit cu Claudia Balint, femeia care i-a dăruit doi copii. Cei doi s-au cunoscut în 2013, la un restaurant, iar după câteva zile, Nuțu a căutat-o. La acea vreme, interlopul era căsătorit cu o altă femeie, Lidia Balint. Acesta se afla în spatele gratiilor la acel moment, iar Ion Balint a decis să se despartă de aceasta pentru a se căsători cu Claudia.

Nuțu Cămătaru a divorțat de soția sa în 2013, iar ulterior acesta a fost arestat și încarcerat. Cu toate astea, nu a fost o problemă pentru iubirea celor doi, motiv pentru care Nuțu si Claudia s-au căsătorit în penitenciar. Martori le-au fost un băiat din penitenciar, împreună cu soția sa. ”Am participat zece persoane, că nu aveam voie mai mulți. Nu am purtat rochie, pentru că era destul de frig. Nici el nu a purtat costum. Ca să îmi aduc aminte de ziua aia, după-amiază mi-am tatuat chipul lui pe spate, iar pe degetul pe care se poartă verigheta mi-am tatuat inițiala lui”, a povestit Claudia Balint în cartea lui Codin Maticiuc.

În perioada în care Nuțu a stat în spatele gratiilor, Claudia l-a vizitat. Primul lor copil s-a născut în 2017 și se numește Cezar. Codin Maticiuc a povestit în cartea sa că Nuțu Cămătaru o iubește pe Claudia și se poartă frumos cu ea.

Claudia Balint, la lansarea cărții despre soțul său

Miercuri, 24 noiembrie a fost lansată cartea scrisă de Codin Maticiuc, intitulată „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”. Actorul și Nuțu Cămătaru au vorbit într-o conferință de presă, iar în sală s-a aflat și soția lui Ion Balint, Claudia. Bruneta a devenit cunoscută în urmă cu mai bine de 10 ani, când a apărut în clipul video al melodiei „Brazilianca”, cântată de Florin Salam. Claudi a fost curtată de zeci de bărbați, aceasta având o frumusețe aparte.

În prima conferință de presă organizată de Codin Maticiuc și Nuțu Cămătaru, cel din urmă a făcut dezvăluiri șocante despre legăturile cu lumea politică. „A cerut Dragnea protecție? Eu nu mint, nu am avut dialog cu Dragnea, a apelat altcineva pentru el. Sunt multe scursuri acolo la Rahova.L-am ajutat pe Vanghelie că a ieșit primar aici în sectorul 5. N-am avut nicio legătură cu lumea politică, nu m-a ținut niciodara vreun politic în brațe.„, a spus Nutu Camataru. Interlopul a fost condamant în mai multe dosare penale pentru infracțiuni de violență, iar la lansarea cărții, acesta a mai vorbit despre legăturile amoroase, despre afaceri, soție, prieteni și închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: