Redactia.ro
Home » Știri » Cum a descoperit o familie că vecinii lor aparent perfecți le-au distrus proprietatea. Ce au putut să facă aceștia în lipsa lor te va lăsa cu gura căscată

Cum a descoperit o familie că vecinii lor aparent perfecți le-au distrus proprietatea. Ce au putut să facă aceștia în lipsa lor te va lăsa cu gura căscată

Când ne-am mutat în noua noastră casă, credeam că am găsit vecini perfecți în familia Johnson. Însă, după ce ne-am întors din vacanță și am descoperit că proprietatea noastră fusese distrusă, un bilet ascuns a schimbat totul și ne-a făcut să ne întrebăm în cine putem avea încredere cu adevărat.

Ne-am mutat în noua noastră casă acum un an, iar totul părea perfect

Cartierul era liniștit, casa era frumoasă și eram încântați să ne stabilim acolo. Vecinii noștri, familia Johnson, păreau prietenoși. Ne-au întâmpinat cu un zâmbet larg și o plăcintă aburindă. „Bun venit în cartier!” a spus Jane, cu fața luminată de un zâmbet, întinzându-ne o plăcintă cu mere. Soțul ei, Tom, zâmbea și făcea semn cu mâna din spate. „Mulțumim mult,” am spus, luând plăcinta. „Eu sunt Emma, iar acesta este soțul meu, Mike.”

Mike a făcut un pas înainte și le-a strâns mâna. „Încântat de cunoștință. Suntem nerăbdători să ne mutăm aici.” Am schimbat câteva cuvinte, iar ei păreau foarte de treabă. Casa lor era puțin neîngrijită, dar nu ne deranja. În următoarele luni, ne-am cunoscut mai bine. Am făcut grătare împreună, am înotat în piscină și, în general, ne înțelegeam bine.

Totul a mers bine până când, trei luni mai târziu, am găsit un bilet de la fostul proprietar ascuns într-un sertar din bucătărie. Pe bilet scria: „Ferește-te de familia Johnson. Îți vor face viața un iad. Nu îi lăsa să se apropie prea mult.”

I-am arătat biletul lui Mike în acea seară

„Ce părere ai despre asta?” l-am întrebat, dându-i hârtia.

A citit și a încrețit fruntea. „Pare cam exagerat, nu crezi? Au fost foarte prietenoși cu noi.”

Am dat din cap, dar ceva mă neliniștea. „Da, ai dreptate. Probabil nu e nimic.”

„Poate fostul proprietar a avut probleme personale cu ei,” a sugerat Mike. „Oamenii pot fi răutăcioși uneori.”

Am decis să ignorăm avertismentul. Până la urmă, ne înțelegeam bine cu Jane și Tom. În fiecare weekend, îi invitam la petreceri la piscină și grătare. Ne schimbam rețete, împrumutam cărți și chiar le ceream sfaturi despre amenajarea grădinii.

„Roșiile tale arată grozav, Tom,” l-am complimentat într-o zi. „Ai vreun truc?”

Tom, mândru de realizările sale în grădină, mi-a oferit sfaturi cu entuziasm. Între timp, Jane și cu mine schimbam recomandări de cărți, iar discuțiile noastre păreau sincere.

Le-am oferit permisiunea să folosească grădina și piscina noastră oricând doreau, mai ales că plecam în vacanța anuală în familie. Ne gândeam că se vor bucura de spațiul nostru în absența noastră. O săptămână mai târziu, ne-am întors din vacanță și am rămas șocați de ce am găsit. Grădina noastră era călcată în picioare, piscina era plină de mizerie și pe alee erau împrăștiate gunoaie. Era un dezastru total.

„Ce naiba s-a întâmplat aici?” a strigat Mike, cu fața roșie de furie.

Am strâns pumnii. „Nu știu, dar am de gând să aflu.”

Ne-am îndreptat hotărâți spre casa familiei Johnson

Am bătut la ușă, cu maxilarul încleștat. Jane a răspuns cu un zâmbet care părea un pic prea larg.

„Hei, vecinilor! Cum a fost vacanța?” a spus ea cu un ton fals de prietenos.

„Ce s-a întâmplat cu proprietatea noastră?” a întrebat Mike direct, fără a pierde timpul cu politețuri.

Tom a ieșit și el pe verandă, cu o expresie de nevinovăție pe chip. „Nu a fost vina noastră. Nu aveți cum să dovediți,” a spus el, defensiv.

Am ridicat o sprânceană. „De ce ai crede că te-am acuza pe tine? Știi cine a făcut asta?”

Jane a aruncat o privire rapidă și nervoasă. „Poate că au fost vecinii de peste drum, Ethan și prietena lui. Sunt un cuplu ciudat, dacă mă întrebi pe mine.”

„Sigur,” am spus, fără să cred o vorbă. „O să verificăm.”

Ne-am dus să discutăm cu Ethan și Olivia, care ne-au întâmpinat cu o expresie de confuzie când le-am explicat situația. Spre surprinderea noastră, au oferit o soluție: aveau camere de supraveghere care acopereau parțial și proprietatea noastră.

După ce am vizionat imaginile, nu ne venea să credem. Familia Johnson organizase mai multe petreceri în lipsa noastră, iar invitații lor nu respectaseră deloc proprietatea noastră. Jane și Tom nu făcuseră nimic pentru a opri distrugerea.

„Nu pot să cred asta,” am murmurat, urmărind cum Jane râde în timp ce copilul ei vopsește gardul nostru cu spray.

Mike era furios. „Au mințit și ne-au trădat.”

Ne-am întors la ei, hotărâți să-i confruntăm. De data aceasta, nu am mai bătut la ușă. „Tom,” am strigat. „Să discutăm din nou despre gunoaiele care au apărut „misterios” pe proprietatea noastră.”

Tom a deschis ușa, iar când a văzut că am aflat adevărul, a dat din umeri. „E doar niște gunoi și niște vopsea. Copiii mai fac și prostii, nu?”

„Gunoi?” a explodat Mike. „Piscina noastră e murdară, grădina distrusă, iar tu ai organizat petreceri la noi acasă!”

„Și camerele de supraveghere au înregistrat tot,” am adăugat.

Jane și Tom au rămas fără replică, iar noi ne-am asigurat că vor învăța o lecție.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect