Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum a devenit o călugăriță virală pe TikTok. Dezvăluirea făcută de Sora Monica i-a lăsat mască pe toți

Cum a devenit o călugăriță virală pe TikTok. Dezvăluirea făcută de Sora Monica i-a lăsat mască pe toți

Pe Internet, oricine poate să ajungă peste noapte cunoscut în întreaga lume! Așa s-a întâmplat și în cazul Surorii Monica, călugărița virală pe Tik Tok, care a dezvăluit un ritual secret pentru care a fost apreciată de milioane de credincioși… și nu numai!

Sora Monica a ajuns să fie călugăriță virală pe Internet după ce și-a dezvăluit un ritual la care nimeni nu se aștepta.

Cum a devenit o călugăriță virală pe TikTok. Dezvăluirea făcută de Sora Monica

Călugărița virală pe Tik Tok, în vârstă de 55 ani, este din New Jersey, Statele Unite și a dezvăluit pentru toată lumea ritualul ei de frumusețe! Chiar dacă nimeni nu se aștepta la așa ceva, iată că Sora Monica a împărtășit cu toți internauții rutina sa zilnică de înfrumusețare.

Majoritatea celor care o urmăresc pe călugărița virală pe Tik Tok s-au declarat uimiți de frumusețea naturală a Surorii care pare că nu îmbătrânește deloc!

Într-unul din clipurile postate de călugărița virală pe Tik Tok, internauții o pot vedea pe Sora Monica explicând ce produse folosește pentru a se îngriji. Aceasta le povestește internauților că se spală doar cu gel de duș și șampon delicat pentru bebeluși de la Aveeno. Aceasta a recunoscut în fața tuturor că niciodată nu cheltuie bani mulți pe produse de îngrijire corporală scumpe.

Un alt secret dezvăluit de călugărița virală pe Tik Tok este bun pentru orice zi de vară. Sora Monica le-a mărturisit fanilor ei că are întotdeauna o umbrelă la ea când pleacă la drum mai lung, cu ajutorul căreia se ferește de soare pe cât posibil. Prin acest truc, limitează expunerea pielii la razele ultraviolete, care sunt “de vină” pentru îmbătrânirea pielii.

Călugărița virală pe Tik Tok, sfaturi pentru internauți

”O mulțime de doamne drăguțe au lăsat comentarii aici prin care mi-au transmis că ele cred că arăt mult mai tânără decât sunt”, a explicat Sora Monica în clipul de pe TikTok. ”Vreau doar să le mulțumesc, sunt foarte drăguțe!”, le-a mai transmis urmăritorilor ei.

”Oamenii îmi trimit mesaje pe privat să mă întrebe care este rutina mea zilnică de îngrijire a pielii și este amuzant, pentru că nu am de fapt una, de fapt! Dar poate am mai puține riduri decât persoanele de vârsta mea pentru că nu stau la soare. Pe bune, de la finalul anilor 90, nu am mai putut să stau la soare, să mă bronzez”, a mai mărturisit călugărița virală pe Tik Tok.

”Credeam că are cel mult 30 de ani!”, este unul dintre comentariile primite de Sora Monica. ”Măicuțele nu folosesc cremă solară cu factor de protecție?”, este întrebarea adresată de un alt internaut.

Însă a existat și un urmăritor care, se pare, a găsit explicația pentru tenul fabulous pe care îl are călugărița virală de pe Tik Tok! Totul s-ar lega chiar de stilul de viață al măicuței: ”Pentru că nu a trebuit să aibă de-a face cu nesimțirea bărbaților”, este concluzia la care a ajuns respective persoană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: