Redactia.ro
Home » Știri » Cum a fost cerută în căsătorie Ilinca de către George Simion: „Am crezut că se întâmplă ceva rău. Ne-a oprit poliția…”

Cum a fost cerută în căsătorie Ilinca de către George Simion: „Am crezut că se întâmplă ceva rău. Ne-a oprit poliția…”

Liderul AUR George Simion s-a cununat civil, vineri, 26 august cu sufletul său pereche, Ilinca Munteanu. Mâine va avea loc cea mai importantă zi din viața lor, nunta! Proaspăta soție a explicat cum a fost cerută de nevastă! iată detaliile!

Cum a fost cerută în căsătorie soția lui George Simion

Ilinca Munteanu a povestit momentul emoționant în care George Simion a cerut-o de nevastă:

„A fost „un moment inedit. Dacă vine de la George n-are cum să fie altceva. Eram pe drum spre Bacău și ne-a oprit poliția, ne-a cerut buletinele. Eu filmam pentru că am crezut că se întâmplă ceva rău și trebuia să avem dovezi. Polițistul zice: ‘Domnișoara Ilinca?’. Zic ‘Da?’. ‘Domnul George Simion are un cadou pentru dumneavoastră’. Și a scos inelul și atunci, vă dați seama, a fost o bucurie imensă“, a povestit viitoarea soție a liderului AUR, pentru Click.

George Simion, mesaj pentru toţi românii

La nunta anului sunt așteptați peste 10.000 de români, fiind cel mai mediatizat eveniment. Nuntașii vor participa sâmbătă la cununia religioasă şi petrecerea câmpenească organizată pentru căsătoria lui George Simion cu Ilinca Munteanu.

„ Tot ce fac eu este un gest politic. Dacă nu aș fi capabil să organizez nunta, aș arăta că nu suntem capabili să conducem o țară
Întrebat de ce a mediatizat un episod atât de personal, politicianul a replicat: „Tot ce fac eu este un gest politic”, pentru HotNews.ro

„Orice fac eu este un gest politic și îmi asum (…) Care ar fi fost modelul de nuntă pe care are ar fi dorit să-l vadă la mine? O nuntă cu o sută de oameni, să zburăm în Thassos sau în Creta? Noi am făcut o nuntă într-un sat din Vîlcea. Tot ce fac eu este un gest politic. Dacă nu aș fi capabil să organizez această nuntă, aș arăta că nu sunt, că nu suntem capabili să conducem o țară. Am trecut demult de la stadiul în care mi-aș fi permis să am chestiuni care să nu fie publice”, a subliniat George Simion pentru sursa citată.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: