Redactia.ro
Home » Știri » Cum a fost, de fapt, prins Cătălin Cherecheș în Germania? Greșeala fostului primar care a dus la capturarea lui

Cum a fost, de fapt, prins Cătălin Cherecheș în Germania? Greșeala fostului primar care a dus la capturarea lui

Cum a fost, de fapt, prins Cătălin Cherecheș în Germania? Iată care a fost greșeala fostului primar care a dus la capturarea lui!

Cum a fost, de fapt, prins Cătălin Cherecheș în Germania

Primarul fugar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost prins într-un mod spectaculos de către poliția bavareză în gara din Augsburg, Germania. Această captură a pus capăt unei tentative de fugă care a fost pusă la cale cu ajutorul mătușii sale, iar evenimentele ulterioare au dezvăluit o serie de greșeli și aspecte intrigante ale acestei povestiri tulburătoare.

Cătălin Cherecheș, fostul primar al Baia Mare, se afla sub spectrul unei condamnări la 5 ani de închisoare, conform hotărârii magistraților Curții de Apel din Cluj. Aceasta nu era prima oară când acesta încerca să fugă pentru a evita justiția, dar de această dată, mătușa sa a fost parte a planului de fugă.

Greșeala fostului primar care a dus la capturarea lui

Femeia a condus cu o viteză uluitoare de 200 de kilometri pe oră până la gara din Augsburg, unde edilul intenționa să continue călătoria cu un taxi, în încercarea de a se ascunde. Cu toate acestea, planul lui Cherecheș a eșuat, deoarece poliția germană a fost mai rapidă și mai eficientă în urmărirea sa.

Una dintre greșelile majore făcute de Cherecheș a fost reactivarea telefonului său mobil cu două cartele noi, ceea ce a dus la localizarea sa rapidă. Acest gest imprudent l-a pus în colimatorul autorităților și a facilitat prinderea sa.

Când a fost în cele din urmă capturat, Cătălin Cherecheș a opus rezistență în fața polițiștilor germani, ajungând să aibă răni și sânge pe față, așa cum au arătat imaginile obținute de surse. Prinderea sa a fost spectaculoasă și a generat multe întrebări cu privire la modul în care a reușit să ajungă atât de departe în tentativa sa de fugă.

Autoritățile din România au colaborat cu alte țări europene, inclusiv Austria, Ungaria, Germania și Italia, pentru a-l prinde pe primarul fugar. Cătălin Cherecheș avea de executat o pedeapsă de 5 ani în țară pentru luare de mită în formă continuată.

În timp ce ancheta continuă pentru a stabili cine l-a ajutat cu adevărat pe Cherecheș să fugă, s-a evidențiat și prezența soției sale, Tabita Gliga. Ea a fost filmată la sediul Poliției din Târgu Mureș, unde a venit să-și viziteze părinții, care au fost reținuți într-un caz legat de tentativa de mituire a unei judecătoare din Cluj.

 

Sursa foto: Gândul.ro

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: