Redactia.ro
Home » Știri » Cum a fost găsit sicriul lui Lee Harvey Oswald, asasinul lui John F. Kennedy

Cum a fost găsit sicriul lui Lee Harvey Oswald, asasinul lui John F. Kennedy

GALERIE FOTO (2) sicriul lui Lee Harvey Oswald, asasinul lui John F. Kennedy

Sicriul lui Lee Harvey Oswald a fost găsit de către un pescar care a avut parte de o surpriză uriașă când l-a deschis. Ce se petrecuse cu trupul asasinului lui John F. Kennedy.

Un pescar a dat de un sicriu în lacul în care prindea pești. De curiozitate, l-a scos din apă, însă sub nicio formă nu se aștepta să găsească asta.

Văzând că nu este o cutie oarecare, ci un coșciug, a alertat autoritățile. Au descoperit cu stupoare că sicriul era gol! Însă polițiștii au continuat ancheta și au descoperit cui ar fi aparținut, de fapt. Se pare că sicriul aparținea lui Lee Harvey Oswald, asasinul lui John F. Kennedy. Cel mai probabil, familia l-a scos pe decedat din sicriu, după înmormântare și l-a înmormântat într-un loc secret.

Apoi, s-au debarasat de sicriu, aruncându-l în lac.

Lee Harvey Oswald sicriu
Lee Harvey Oswald sicriu

Cum a fost găsit sicriul lui Lee Harvey Oswald. Acesta a fost ucis după asasinatul lui JFK

John Fitzgerald Kennedy a fost cel de-al 35-lea președinte al Statelor Unite ale Americii. El a fost asasinat în 22 noiembrie, 1963. Kennedy, împreună cu soția sa, Jacqueline, se aflau într-o limuzină care făcea un tur de oraș în Dallas, salutând mulțimea. În mașină se mai aflau și Guvernatorul de Texas John Connally, nevasta Guvernatorului, Nellie, şoferul şi un agent al Secret Service.

Un necunoscut din mulțime a tras cu arma, nimerindu-l pe JFK cu un glonț mortal. Și Connally a fost rănit grav, însă a fost salvat. Din păcate, pentru Kennedy, nu s-a mai putut face nimic.

Ancheta poliției a durat din noiembrie 1963 până în septembrie 1964. Autoritățile au stabilit că asasinul lui JFK era puşcaşul marin Lee Harvey Oswald. El a împușcat cu o puşcă cu lunetă din Depozitul de Carte Școlară din Texas.

Lee Harvey Oswald a fost împușcat mortal, la sediul poliției din Dallas. Asasinul său a fost Jack Ruby, proprietar de cluburi de noapte în Dallas și suspect pentru legăturile sale cu Mafia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini