Redactia.ro
Home » Știri » OMS: Statele Unite ale Americii ar putea deveni următorul epicentru al pandemiei

OMS: Statele Unite ale Americii ar putea deveni următorul epicentru al pandemiei

SUA coronavirus

Experții în sănătate sunt de părere că Statele Unite ale Americii ar putea deveni în scurt timp următorul epicentru al pandemiei.

Deși președintele Statelor Unite, Donald Trump dorește să minimizeze pericolele care au loc din cauza coronavirusului.

SUA ar putea devine cel mai infectat stat cu coronavirus din lume

Organizația Mondială a Sănătății este de părere că statul american ar putea deveni în scurt timp noul epicentrul al pandemiei provocate de COVID-19.

OMS a declarat marți că se observă o accelerare majoră a infecțiilor cu coronavirus asupra americanilor. Criza economică generată de pandemie este stopată momentan, deoarece cei 2.000 miliarde de dolari care ar fi trebuit să salveze economia Americii, sunt blocați în Congres, unde Republicii și Democrații nu ajung la niciun acord.

Donald Trump vrea se repornească economia Americii

Cu toate că multe state americane impun măsuri de izolare și de restrângere a deplasărilor, Donald Trump nu vrea să implementeze aceste măsuri.

Șeful statului american vrea cu orice preț să repornească economia Americii.

Decizia noastră se va baza pe date şi fapte concrete. Am speranţa că americanii vor putea munci din nou până la Paşte, acea frumoasă zi de Paşte. Dar, staţi liniştiţi, fiecare decizie pe care o luăm este bazată numai în interesul sănătăţii. Siguranţei şi bunăstării cetăţenilor noştri. Aceasta este o criză medicală. Nu este o criză financiară, dar este un lucru la care nimeni nu a asistat de multe, multe decenii, transmite Trump.

În California, sute de oameni așteaptă la coadă pentru a-și face testele pentru depistarea coronavirusului, iar rezultatele apar în șase ore.

Rata infectărilor se dublează o dată la trei zile în regiune, iar lipsa ventilatoarelor pulmonare duc la moartea populației.

În SUA au fost confirmate 46.000 de cazuri de coronavirus, dar cu toate acestea, specialiștii susțin că numărul infecțiilor este mult mai mare.

Numărul persoanelor decedate a ajuns marți la 582, iar numărul persoanelor vindecate se ridică la 295.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini