Redactia.ro
Home » Monden » Cum a fost surprins fiul lui Adrian Mutu. Mario îi calcă pe urme tatălui său

Cum a fost surprins fiul lui Adrian Mutu. Mario îi calcă pe urme tatălui său

GALERIE FOTO (2)

Adrian Mutu se mândrește cu copii săi! De această dată, fiul cel mare al campionului a intrat în atenția presei. Se pare că Mario îi calcă pe urme tatălui său. Fanii au fost uimiți la vederea imaginilor.

Mario Mutu îi calcă pe urme tatălui său

Mario Mutu este un bărbat în toată firea. Fiul cel mare a lui Adrian Mutu a împlinit 18 ani și este de o frumusețe răpitoare. Băiatul a m moștenit trăsăturile părinților. Acesta a publicat o fotografie pe rețelele sociale cu care a intrat rapid în atenția presei. În poză, Mario Mutu apare pe un iaht de lux cu un pahar de șampanie scumpă în mână. Se pare că acesta îi calcă pe urme tatălui său și și-a tatuat tot brațul. El are tatuat pe braț cuvântul „binecuvântat”, dar și numele uneia dintre surorile sale, „Maya”. Cel mai probabil Mario își iubește enorm de mult surioara mai mică și drept dovadă și-a tatuat numele ei pentru a-l vedea zi de zi.

Mario Mutu este din nou un băiat singur, în trecut afișându-se alături de o domnișoară șatenă cu care nu se sfia să nu se sărute în văzul tuturor. Acum, Mario Mutu petrece mare parte din timpul său alături de fiul lui Cristi Borcea, Angelo și încă câțiva prieteni apropiați.

Adrian Mutu are 4 copii

Adrian Mutu nu este doar un fotbalist de top, ci și un adevărat amorez, drept dovada fiind cele 3 mariaje pe care le-a avut până acum. Fotbalistul a fost căsătorit în tinerețe cu Alexandra Dinu. Frumoasa blondină i-a dăruit un băiat pe nume Mario, care acum este un bărbat în toată firea. Ce-a de-a doua poveste de dragoste pe care Adrian Mutu a trăit-o a fost cu Consuelo Matos Gómez între 2005 și 2013. În urma căsniciei cu frumoasa Consuelo fotbalistul are două fetițe superbe pe nume Maya și Adriana. În anul 2015. Adrian Mutu pare să-și fi găsit linștea si adevărata iubire în brațele Sandrei Bachici. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Tiago.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: