Redactia.ro
Home » Monden » Cum a fost surprinsă Meghan Markle după încoronarea Regelui Charles al III-lea. Ce se citește pe chipul ei

Cum a fost surprinsă Meghan Markle după încoronarea Regelui Charles al III-lea. Ce se citește pe chipul ei

GALERIE FOTO (5)

Cum a fost surprinsă Meghan Markle în America, după încoronarea Regelui Charles al III-lea. Ce se citește pe chipul Ducesei.

Cum a fost surprinsă Meghan Markle după încoronarea Regelui Charles al III-lea. Ce se citește pe chipul Ducesei

Prințul Harry a mers singur la încoronarea tatălui său, Charles, fără să o aibă aproape pe Meghan Markle, soția lui. Trei membri importanți ai familiei au absenți în mod notabil de la acest eveniment. Nora lui Charles, Meghan Markle, Ducesa de Sussex, și doi dintre cei cinci nepoți ai săi, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, nu au participat la încoronare. Trioul a rămas în California, unde locuiesc.

„Palatul Buckingham are plăcerea de a confirma că ducele de Sussex va participa la slujba de încoronare de la Westminster Abbey, pe 6 mai 2023. Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet”, a precizat palatul Buckingham într-un comunicat.

Data încoronării, 6 mai 2023, a coincis cu ziua de naștere a lui Archie, care a împlinit 4 ani. În ziua de după încoronarea Regelui Charles al III-lea, Meghan Markle a fost surprinsă în câteva ipostaze. Duminică dimineața, ea s-a îmbrăcat de drumeție și a pornit la picior la plimbare în jurul domiciliului său din Montecito, însoțită de prietenii săi buni, Markus Anderson și Heather Dorak.

Meghan Markle este zâmbitoare în fotografii. Nu pare să fie afectată de faptul că a fost destul de criticată pentru că mulți sunt de părere că aceasta a refuzat, de fapt, să participe la încoronarea Regelui Charles. Desigur, motivația oficială a fost că fiul Archie împlinea 4 ani, deși fără probleme ar fi putut fi celebrat și în Marea Britanie.

Prezența lui Harry la încoronare și absența lui Meghan Markle și a copiilor lor vine pe fondul tensiunilor dintre Harry și tatăl și fratele său, prințul William. Ultima dată când Harry a fost văzut în public cu Charles și William a fost în septembrie anul trecut, la funeraliile bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: