Redactia.ro
Home » Știri » Cum a început povestea de dragoste dintre Antonela Pătruț și fostul acționar de la CFR Cluj. Relația lor a evoluat rapid

Cum a început povestea de dragoste dintre Antonela Pătruț și fostul acționar de la CFR Cluj. Relația lor a evoluat rapid

Noua iubire care strălucește în lumea mondenă este între Antonela Pătruț, fosta ispită de la „Insula Iubirii” (Antena 1), și fostul acționar de la CFR Cluj, Arpad Paszkany. Deși există o diferență de vârstă de 24 de ani între ei, pare că pentru cei doi acest aspect nu este un impediment în călătoria lor către fericire. Vacanțe de lux, momente memorabile, experiențe în localuri exclusiviste și o doză generoasă de dragoste definesc viața recentă a cuplului. Ei se află acum într-o vacanță de vis în Dubai, unde se bucură de relaxare și de prezența unul celuilalt.

Într-un interviu acordat recent publicației Click!, Antonela Pătruț a dezvăluit cum a început povestea lor de iubire: „Ne-am cunoscut printr-un prieten la începutul lunii februarie și ne-am întâlnit prima dată față în față pe 14 februarie într-un cadru foarte romantic. A venit să mă ia cu avionul din București și am petrecut câteva zile în Malta, unde ne-am cunoscut mai bine și de atunci suntem aproape non-stop împreună. Iubitul meu m-a cucerit prin faptul că ia mereu inițiativa și este un bărbat foarte cald și bun… ceea ce pe mine mă atrage foarte mult.”

Antonela Pătruț, despre căsătorie

Relația lor a evoluat rapid, iar Antonela Pătruț a mărturisit: „Relația noastră a evoluat foarte repede și frumos, iar acum totul e minunat. Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații cum ar fi Malta, Budapesta și Marbella. Mă întrebi dacă vreau să mă căsătoresc? Cred că visul oricărei femei este să devină mireasă alături de bărbatul pe care îl iubește, iar dacă relația noastră rămâne la fel de frumoasă, ne vom gândi și la acest pas.”

Arpad Paszkany, fostul acționar de la CFR Cluj, a avut două mariaje anterioare, ambele încheiate prin divorț. Ultimul divorț a fost de cea de-a doua soție, în urmă cu aproximativ un an, după șapte ani de căsătorie și doi copii împreună. El este cunoscut pentru cariera sa și averea estimată la 30 de milioane de euro.

Această poveste de dragoste captează atenția și imaginația publicului, fiind un subiect de interes în lumea mondenă, iar evoluția acestei relații ne va ține cu sufletul la gură în viitorul apropiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: