Redactia.ro
Home » Știri » Cum a încercat să-și ia viața Melinda, copila de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației? Detalii șocante ies la iveală 

Cum a încercat să-și ia viața Melinda, copila de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației? Detalii șocante ies la iveală 

Ce s-a întâmplat cu recompensa de 10.000 de euro pe care părinții Melindei au promis-o persoanei care o găsește pe fiica lor? Cine e, de fapt, cel care l-a reclamat pe „Mânușa Albă

Iată cum a încercat să-și ia viața Melinda, copila de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației! Detalii șocante ies la iveală!

Cum a încercat să-și ia viața Melinda, copila de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației

Melinda, fata din Sighetu Marmației, a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână, când a părăsit casa familiei și nu s-a mai întors. Însă ce a urmat în perioada în care a fost dispărută este de-a dreptul șocant!

Potrivit informațiilor recente, la o zi după ce a fost găsită, s-a aflat că Melinda s-a aruncat în râul Iza, chiar la scurt timp după ce a plecat de acasă. Astfel, o acțiune care la prima vedere părea a fi o răpire a luat o întorsătură surprinzătoare. Individul de 34 de ani, supranumit „Mănușa Albă”, care a fost arestat preventiv în legătură cu acest caz, ar fi intervenit, de fapt, pentru a o salva pe fată din apele râului Iza.

Detalii șocante ies la iveală

Cu toate acestea, faptele care au urmat au adus mai multe întrebări și dezvăluiri cutremurătoare. „Mănușa Albă” nu a alertat poliția și nici nu a dus-o pe Melinda la casa părinților ei. În schimb, el a luat-o la el acasă, unde ar fi obligat-o să întrețină relații intime cu el. O astfel de acțiune este în mod clar ilegală și condamnabilă.

Totodată, se pare că individul avea planuri sinistre pentru Melinda. Există informații potrivit cărora acesta ar fi vrut să o exploateze pe fată în străinătate. Acum, tânăra a ajuns în grija asistenților sociali, în timp ce „Mănușa Albă” a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Motivul real pentru plecarea Melindei de acasă a devenit tot mai clar pe măsură ce ancheta a evoluat. Potrivit mărturisirilor tinerei, ea a plecat de bună voie de acasă după o ceartă în familie, cu gândul de a-și pune capăt zilelor. Acest gest tragic a avut loc chiar înainte de dispariția ei, iar individul de 34 de ani, Laurențiu Rus, ar fi intervenit pentru a o salva din apele râului Iza.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: