Redactia.ro
Home » Știri » Cum a încercat un ucrainean să fugă din țară îmbrăcat în haine de femeie – FOTO

Cum a încercat un ucrainean să fugă din țară îmbrăcat în haine de femeie – FOTO

ucrainean

Legea marțială interzice plecarea din Ucraina a bărbaților apți de serviciul militar cu vârsta între 18 la 60 de ani. Mulți ucraineni care încearcă să scape de război găsesc cele mai ingenioase soluții pentru a păcăli grănicerii la graniță.

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Ucraina a fost prins la graniță când încerca să ajungă în Republica Moldova, îmbrăcat în haine de femeie.

A plecat în Rep. Moldova în haine de femeie

Grănicerii au anunțat că tânărul încerca să iasă din țară prin regiunea Odessa. El se afla într-un taxi când a fost verificat și le-a arătat grănicerilor un certificat temporar de înrolare, ceea ce le-a trezit acestora suspiciuni.

În fotografiile postate pe Twitter de Serviciul de Grăniceri de Stat tânărul este îmbrăcat într-o jachetă lungă neagră și poartă o pălărie cu imprimeu leopard.

„În regiunea Odesa, polițiștii de frontieră împreună cu trupele au găsit un ucrainean de 26 de ani într-un taxi la un punct de control. Călătorul în haine de damă plănuia să ajungă în Moldova. Avea și un permis temporar de recrutat la el”, scrie în postarea de pe Twitter a Serviciului de Grăniceri de Stat.

Ucrainean deghizat în soția lui

Luna trecută, un bărbat de 30 de ani din Kiev, deghizat în soția lui și având cu el copilul într-un cărucior, a încercat să treacă ilegal granița în România, însă a fost depistat de polițiștii de frontieră ucraineni de la punctul de control din Porubne.

Din păcate pentru el, machiajul și peruca nu i-au fost de mare ajutor pentru că polițiștii de frontieră și-au dat seama despre ce e vorba și l-au reținut. Acesta a fost tras la răspundere conform legii pentru că a încercat să evite apelul la mobilizare și pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: