Redactia.ro
Home » Știri » Cum a învins cancerul Rona Hartner. Prin ce a trecut vedeta: “Îi încurajez pe cei care ezită”

Cum a învins cancerul Rona Hartner. Prin ce a trecut vedeta: “Îi încurajez pe cei care ezită”

Rona Hartner a trecut prin clipe de coșmar, după ce a fost diagnosticată cu cancer. S-a vindecat, dar boala a recidivat. Din fericire, după a luptat din răsputeri să se vindece. Rona Hartner a povestit cum a reușit să învingă cumplita boală.

Rona Hartner a trăit un adevărat coșmar după diagnosticul crunt. A luptat din greu cu cancerul, iar în 2019 a aflat că boala a recidivat. Și chiar dacă încercarea a fost una grea, iată că actrița nu și-a pierdut niciodată speranța. Așa se pare că a reușit până la urmă să se vindece complet.

Cum a învins cancerul Rona Hartner. Prin ce a trecut vedeta

Rona Hartner a primit diagnosticele de cancer la colon și cancer la ficat. Când credea că s-a vindecat, boala a recidivat. Actrița a trebuit să treacă prin multe operații, însă cu multe speranțe în suflet. După o luptă grea, celebra actriță s-a vindecat.

Experiența dureroasă a schimbat-o, însă. A rămas extrem de atentă, iar din 6 în 6 luni repetă analizele pentru a se asigura că totul este bine.

Iată cum au fost ultimii trei ani, potrivit îndrăgitei actrițe.
“Nu mai este niciun semn că ar mai fi celule canceroase, pot să spun că am fost vindecată. Am fost vindecată, a fost greu, a fost un an foarte greu pentru mine 2019, mi-am revenit în 2020, și în 2021 am fost iar pe scenă.

Au fost niște ani foarte grei dar mi-am revenit. Cred că vindecarea e completă”, a mărturisit Rona Hartner, într-un interviu pentru Ciao.

Rona Hartner, mesajul emoționant pentru toți cei ce se luptă cu cancerul

Actrița le-a transmis un mesaj emoționant acelor ce se luptă cu acest diagnostic crunt, cărora le spune ce să nu facă.

“Îi încurajez pe cei care ezită să facă chimioterapie să o facă totuși, să ia tratamentele pe care doctorii le dau, să nu înceapă cu sucuri de fructe și altele, cancerul e ditai boală.
Să nu le fie teamă nici de cancer nici de nimic, că Dumnezeu decide cât trăim și cum trăim, trebuie să avem credință, să ascultăm și de doctori”, este mesajul transmis de Rona Hartner.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: