Redactia.ro
Home » Monden » Cum a pozat Lidia Buble la plajă. Artista a renunțat la inhibiții și la sutien

Cum a pozat Lidia Buble la plajă. Artista a renunțat la inhibiții și la sutien

GALERIE FOTO (3) lidia buble

Lidia Buble, în vârstă de 29 de ani, știe cum să îmbine utilul cu plăcutul. Aflată în Miami, Statele Unite ale Americii, pentru a negocia o colaborare fructuoasă cu artiști de renume ai muzicii latino, Lidia Buble se bucură și de nisipul fin al plajelor. Așa cum și-a obișnuit deja fanii, artista a distribuit imagini picante în mediul online, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Lidia Buble îmbină afacerile cu distracția în Miami, Statele Unite ale Americii

Cu puțin timp înainte de a pleca în Miami, Statele Unit ale Americii, Lidia Buble dezvăluia care este motivul călătoriei sale peste Ocean. Nu doar relaxarea este obiectivul artistei, ci și negocierea unei colaborări care ar putea să-i aducă bani frumoși în conturi și un plus de notorietate.

«Mă așteaptă o colaborare cu niște nume grele din muzica latino. Pregătesc un album pentru anul viitor, internațional, latino bineînțeles», povestea Lidia la finalul anului 2022.

lidia buble
Lidia Buble a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat în costum de baie

Aflată în Miami, Lidia Buble și-a delectat fanii cu poze de la plajă. Îmbrăcată într-un costum negru minuscul, Lidia Buble și-a etalat formele generoase și a lăsat la vedere o parte dintre tatuajele discrete pe care le are. Fanii au apreciat instantaneele artistei și au remarcat că arată din ce în ce mai bine și radiază de fericire.

Lidia Buble visează la ziua în care va deveni soție și mamă

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a evitat să se afișeze public alături de alt bărbat. Deși momentan se concentrează asupra sferei profesionale, artista așteaptă cu drag ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă și va deveni mamă. Trebuie doar să-l întâlnească pe Făt-Frumos.

«Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii», a dezvăluit Lidia Buble, în cadrul podcastului moderat de către coregraful și dansatorul Mihai Petre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: