Redactia.ro
Home » Monden » Cum a putut să plece la școală Eva Măruță. Ținuta sa l-a luat prin suprindere pe tatăl ei

Cum a putut să plece la școală Eva Măruță. Ținuta sa l-a luat prin suprindere pe tatăl ei

Sărbătoare mare familia Măruță! Eva împlinește astăzi vârsta de 6 ani. Mesajul emoționant postat de Andra

Eva Măruță este cu siguranță cel mai popular copil din curtea școlii, dar și de pe internet. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță este un copil superb care are priză instantă la public. Micuța Eva l-a lăsat mască pe Cătălin zilele trecute când a ales pentru școală o ținută îndrăzneață. Iată cum a putut merge imbrăcată.

Cătălin Măruță, suprins de ținuta de școală a fiicei sale

Eva Măruță a început școala din această toamnă. De câteva zile, elevii merg la cursuri și mereu aceștia încearcă să fie cât mai îndrăzneți în curtea școlii prin ținute care mai de care. Același lucru l-a încercat și Eva Măruță, care l-a lăsat cu gura căscată pe tatăl ei. Eva Măruță a plecat zilele trecute la școală îmbrăcată cu un tricou alb, o geacă, adidași și o pereche de pantaloni care după părerea tatălui ei, sunt mult prea scurți pentru vremea de afară. Cătălin Măruță a filmat totul și a publicat imaginile pe internet.

”Cineva se pregătește să plece la școală. Iată, și cu părul aranjat. (…) Și gleznele goale, ce-i asta? Ce-i cu gleznele goale?”, a spus Cătălin Măruță, filmând-o pe fiica sa.

Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru educația celor doi copii

Eva și David au parte de cursuri de lux! Cei doi copii ai familiei Măruță studiază la o școală privată de top, a cărei costuri se ridică la o sumă cu multe zerouri. Abia acum s-a aflat cât sunt nevoiți părinții lor să scoată din buzunar în fiecare lună. Se pare că Andra și Cătălin nu se uită la bani când vine vorba de cei mici.

Conform informațiilor publice din online, pentru școlarizarea lui David, Andra și Cătălin scot lunar din buzunar suma de 1000 euro, iar pentru ale Evei, aproximativ 800 euro. Cele două vedete PRO TV plătesc anual aproximativ 22.000 euro pentru ca cei mici să aibă parte de o educație de top.

Ce spune Andra despre studiile celor doi copii

Am ales ca David să învețe la instituția unde a mers la grădiniță, ni s-a părut mai simplu să nu schimbe colectivul. De fapt, el continua programul ca până acum. Nu știe exact la ce să se aștepte, i-am povestit noi unele lucruri, dar, sincer, cred că prima zi de școală este diferită pentru fiecare copil, fiecare generație. Trebuie să afli singur ce este școala și să te îndrăgostești de ea.”, declara Andra în urmă cu patru ani.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: