Redactia.ro
Home » Știri » Cum a putut să-și amenajeze un român garsoniera din cel mai scump oraș din țară? Cada din bucătărie este atracția imobilului FOTO 

Cum a putut să-și amenajeze un român garsoniera din cel mai scump oraș din țară? Cada din bucătărie este atracția imobilului FOTO 

GALERIE FOTO (2)
Iată cum a putut să-și amenajeze un român garsoniera din cel mai scump oraș din țară! Cada din bucătărie este atracția imobilului. Iată detaliile!

Cum a putut să-și amenajeze un român garsoniera din cel mai scump oraș din țară?

Cluj-Napoca este cel mai scump oraș din România atunci când vorbim de achiziții imobiliare. Un român și-a amenajat garsoniera din cel mai scump oraș din țară într-o manieră inedită! Acesta a reușit să dea viață bucătăriei în interiorul băii! Da, ați auzit bine! Un fel de „open space” românesc!

Românii sunt foarte inventivi când vine vorba de spațiul propriu, iar acest român a depășit așteptările tuturor! Imaginile cu garsoniera sa au devenit rapid virale, deoarece internauții au rămas șocați să vadă bucătăria improvizată de român în spațiul destinat băii. Astfel, cada și plita pe care se gătește zilnic în această garsonieră sunt la doar câțiva centimetrii distanță!

După „marea amenajare”, românul din Cluj-Napoca a hotărât că în condițiile create cu „lux de amănunt” poate închiria cu ușurință imobilul, moment în care imaginile au devenit rapid virale cu descrierea „2 în 1 – baia în bucătărie”

Sursa foto: stiridecluj.ro.

Ce spun internauții despre cada din băcătărie

Poți să faci „baie cu spumă în timp ce gătești”, glumesc cei de la stiridecluj.ro. Proprietarul acestei garsoniere cere o chirie de 500 de euro (2500 de lei) pe lună după condițiile create:

Poate nu ți-ai dat seama. dar e 2 în 1;

Ai pat și cadă, dar dacă bagi o plapumă și o pernă în cadă cu ce seamănă?!;

Dacă mănânci o zamă de fasole gătită, îi minunată bucătăria, faci și jacuzzi;

Pentru ce să aglomereze camera ??!!;

Vreau să cred că e o glumă. Nu neapărat amuzantă, dar sper că e o glumă, sunt doar cateva dintre comentariile primite, potrivit sursei citate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: