Redactia.ro
Home » Știri » Cum a rămas o femeie din Baia Mare fără 110.000 de lei, după ce a văzut un anunţ promiţător pe internet

Cum a rămas o femeie din Baia Mare fără 110.000 de lei, după ce a văzut un anunţ promiţător pe internet

Cum a rămas o femeie din Baia Mare fără 110.000 de lei, după ce a văzut un anunţ promiţător pe internet

Iată cum a rămas o femeie din Baia Mare fără 110.000 de lei, după ce a văzut un anunţ promiţător pe internet!

Cum a rămas o femeie din Baia Mare fără 110.000 de lei, după ce a văzut un anunţ promiţător pe internet

În era digitală în care trăim, internetul oferă oportunităţi nenumărate, dar ascunde și pericole subtile. O femeie din Baia Mare a aflat acest lucru într-un mod dureros, pierzând o sumă semnificativă de bani după ce a căzut pradă unei ţepe online elaborate.

Totul a început atunci când femeia în vârstă de 62 de ani a văzut un anunţ promiţător pe o platformă de socializare. Anunţul părea să ofere posibilitatea de a realiza câştiguri substanţiale în urma unor investiţii pe burse online. Cu un apetit crescut pentru câştiguri rapide, femeia a fost atrasă de promisiunea de dobânzi generoase.

Femeia şi-a dat datele personale și bancare pe platforma

Încântată de ideea că ar putea obţine profituri semnificative, femeia şi-a dat datele personale și bancare pe platforma respectivă. Pasul următor a fost crearea unui cont, iar în scurt timp, a primit chiar și un apel telefonic de la reprezentanţii platformei. Aceştia, cu un discurs convingător, i-au asigurat că în curând va începe să încaseze sume substanţiale din dobânzile generate de investiţiile sale.

Cu încrederea crescută într-un viitor financiar prosper, femeia a continuat să urmeze indicaţiile primite, fără a suspecta că a căzut deja în capcana unei ţepe bine puse la punct. După câteva zile, a fost însă confruntată cu realitatea brutală, o sumă uluitoare de peste 110.000 de lei dispăruse misterios din contul său bancar, potrivit observatornews.ro.

Descoperirea a fost făcută în momentul în care femeia și-a descărcat o aplicaţie remote în telefon. Îngrozită de pierderea masivă, s-a deplasat imediat la sediul poliţiei pentru a anunţa frauda. Experţii în domeniul securităţii online avertizează că astfel de cazuri devin din ce în ce mai frecvente, iar utilizatorii trebuie să fie extrem de vigilenţi în faţa ofertelor tentante care promit câştiguri rapide.

Într-un astfel de context, autorităţile subliniază importanţa informării și educaţiei în domeniul securităţii online. Utilizatorii trebuie să fie precauţi și să nu ofere informaţii personale sau bancare fără a verifica cu atenţie legitimitatea platformelor online.

Fraudele de acest gen pun în pericol nu doar economiile personale, ci și încrederea în mediul online.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: