Redactia.ro
Home » Monden » Cum a râs Cătălin Bordea de Spike: „Când te-ai născut, tu n-ai plâns, ca ceilalţi copii, tu te-ai plâns!”

Cum a râs Cătălin Bordea de Spike: „Când te-ai născut, tu n-ai plâns, ca ceilalţi copii, tu te-ai plâns!”

catalin bordea

Cătălin Borcea a divorţat de soţia lui, Livia, care a ajuns în braţele lui Spike. Au fost vremuri în care cei doi bărbaţi erau chiar prieteni. De altfel, rapperul a fost chiar cavaler de onoare la nunta lui Bordea cu bruneta.

Juratul de la iUmor îşi permitea chiar şi să-i facă un roast lui Spike.

A râs de rolul lui Spike la „Paraziţii”

În urmă cu trei ani, când Spike și Bordea au fost puși față în față, comediantul nu a avut milă față de actualul iubit al fostei soții.

Spike, salut! Fost dansator în trupa Paraziții. După aceea și-a făcut trupa lui, Spike și Guess Who. Această trupă Andre a hip-hop-ului românesc.

La fel ca și fetele din trupa Andre, unul a luat-o într-o parte, celălalt în cealaltă. Are stări de anxietate, bipolaritate, depresie, e trist, plânge din senin. Se pare că atunci când ai bani, le ai chiar pe toate.

Melodiile lui sunt inspirate din realitate. Una dintre ele este «Încerc» și tot încerc. Se referă la lupta lui acerbă de a termina liceul. Ești cel mai morocănos om pe care l-am întâlnit vreodată.

Deci omul ăsta e atât de morocănos, încât sunt sigur că atunci când ai ieșit din maică-ta, tu nu ai plâns ca ceilalți copii, ci te-ai plâns”, este o parte din momentul lui Cătălin Bordea dedicat lui Spike, la sesiunea de roast.

Cine este Spike?

Spike sau Paul Mărăcine, pe numele său din buletin, este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați rapperi de la noi din țară. El are 38 de ani și s-a născut în București.

De cinci ani de zile, presupsul iubit al Liviei Bordea face senzație pe piața muzicală de la noi din țară, lansând hit după hit și având numeroase colaborări interesante.

De-a lungul timpului, Spike a lucrat, la studio, cu cei din trupa Paraziții, cu Grasu XXL, cu Guess Who, dar și cu alte vedete din hip-hopul românesc.

Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără ”Rockstar”, ”Anotimpuri”, ”Paparude”, ”Lumea mea”, ”Salcâmii”, ”Zeu” sau ”Manele”. Artistul se consideră o persoană introvertită, dar perfecționistă.

Pe lângă muzică, el mai este pasionat și de meditație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: