Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce soțul ei a înaintat actele de divorț. Impresara nu vrea să-i acorde divorțul

Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce soțul ei a înaintat actele de divorț. Impresara nu vrea să-i acorde divorțul

Reghe își dorește să divorțeze cât mai repede de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a făcut anunțul bombă! Antrenorul și Anamaria Prodan divorțează  oficial și nu mai există cale de întoarcere. Chiar el a făcut declarația cu subiect și predicat, iar Anamaria a reacționat. Ce a declarat Anamaria Prodan ultima oară despre un posibil divorț.

Reacție neașteptată a Anamariei Prodan după ce soțul ei a înaintat actele de divorț

Încă de pe vremea în care divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf era doar un zvon, sexy impresara era foarte tranșantă în declarații. Ea a negat de-a lungul timpului orice posibil divorț, iar reacția ei după ultimele declarații ale lui Laurențiu Reghecampf a lăsat mască pe toată lumea. „Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară”, a fost singura reacție a impresarei după ce soțul ei a anunțat divorțul.

Anamaria Prodan se pregătește pentru un posibil divorț și și-a ales cea mai bună echipă juridică. Impresara a dezvăluit că dacă se va pune problema unui divorț aceasta îi are angajați pe avocatul Don Schiller, nimeni altul decât reprezentatul Juanitei Jordan în divorțul pe care aceasta l-a avut cu legendarul star din NBA, Michael Jordan, în 2002. De asemenea, Anamaria Prodan e ajutată și de Dan Shomon, fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte american Barack Obama.

Nu vreau să comentez asemenea mizerii. Dacă va fi vreodată un divorț, va fi în SUA! Noi acolo ne-am căsătorit. Este ultimul interviu pe care ți-l dau pe această temă pentru că te respect. Nu voi mai vorbi despre acest lucru. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei și voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens.„, erau declarațiile Anamariei Prodan în urmă cu ceva timp.

Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul

Zvonurile despre divorțul dintre sexy impresară și antrenor au apărut public încă de acum câteva luni. Anamaria Prodan a tunat și a fulgerat și a negat orice fel de divorț, încercat din răsputeri să îl facă și pe Laurențiu Reghecampf să tacă. Acum, antrenorul a ieșit public și a făcut declarația momentului prin care confirmă cu subiect și predicat divorțul.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!“, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Etichete: