Redactia.ro
Home » Știri » Cum a reacţionat Andrew Tate după ce a fost eliberat din arestul preventiv şi plasat în arestul la domiciliu (VIDEO)

Cum a reacţionat Andrew Tate după ce a fost eliberat din arestul preventiv şi plasat în arestul la domiciliu (VIDEO)

fratii tate

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au părăsit, vineri seară, arestul Poliţiei Capitalei, după trei luni de arest preventiv. Cei doi interlopi controversaţi au ieşit din Arestul central cu un sfert de oră înainte de miezul nopţii, după încheierea formalităţilor ca urmare a deciziei Curţii de Apel Bucureşti.

Ei au fost însoţiţi de către avocat.

Andrew Tate i-a mulţumit lui Dumnezeu

La câteva ore după ce a ajuns acasă, Andrew Tate a trimis pe Twitter o față zâmbitoare celor 5,5 milioane de urmăritori ai săi. Mai târziu, influencerul britanic a postat, tot pe canalul de Twitter, mesajele „Dumnezeu e mare” și „Am învins. Fără lacrimi!”.

Vreau doar să spun că judecătorii astăzi au luat decizia corectă. Respect decizia luată. Sunt un om nevinovat şi vreau doar să demonstrez asta”, a afirmat Tristan Tate.

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât, vineri, să admită contestaţiile formulate de Emory Andrew Tate III, Tristan Tate, Georgiana Manuela Naghel şi Alexandra Luana Radu împotriva decizia Tribunalului Bucureşti din 22 martie prin care au fost arestaţi preventiv.

A apărut cu o barbă mare

Spre deosebire de fratele său, Andrew Tate a apărut în fața presei, la ieșirea din arest, cu o barbă mare, neîngrijită. El a declarat în engleză că în cele trei luni cât a fost închis „m-am concentrat pe flotări și să citesc Coranul”.

Pe durata măsurii arestului la domiciliu inculpaţii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana au obligaţia de a nu părăsi imobilele în care locuiesc, fără permisiunea organului judiciar în faţa căruia se află cauza.

Dispune punerea de îndată în libertate a inculpaţilor Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana de sub puterea mandatelor de arestare preventivă emise de judecâtorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Bucuresti, dacã nu sunt reţinuţi sau arestaţi in altă cauză”, se arată în minuta instanţei.

De ce sunt acuzaţi fraţii Tate?

Reamintim, fraţii Tate au fost reţinuţi şi, ulterior, arestatţi, după ce în 29 decembrie au avut loc cinci percheziţii, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la locuinţele deţinute de ei, dar şi de cele două complice ale lor. Ulterior, la începutul lui ianuarie, au avut loc alte 7 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Prahova în dosarul în care ei sunt cercetaţi.

După ce au fost închiși în Arestul Central al Poliției Capitalei, cei patru au făcut numeroase contestații la deciziile instanțelor prin care li s-a prelungit arestul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: