Redactia.ro
Home » Homepage » Frații Tate fac orice să scape din închisoare. Ce putea să scrie pe biletul oferit de Tristan unei jurnaliste

Frații Tate fac orice să scape din închisoare. Ce putea să scrie pe biletul oferit de Tristan unei jurnaliste

fratii tate

Frații Tate au primit o nouă lovitură din partea judecătorilor. Ei le-au respins cererea de eliberare,  iar procurorii DIICOT continuă să analizeze informațiile aflate în computerele celor doi. Aflat în fața sediului DIICOT, acolo unde a fost escortat pentru a depune o nouă mărturie, Tristan Tate i-a oferit unei jurnaliste un bilet misterios.

Ce scria pe biletul pe care Tristan Tate l-a oferit unei jurnaliste

Tristan Tate și Andrew  Tate încearcă în continuare să-și demonstreze nevinovăția, deși acuzațiile aduse împotriva lor sunt unele cât se poate de serioase. Tristan Tate i-a oferit unei jurnaliste un bilet misterios, scris în spatele gratiilor. El consideră că procurorii DIICOT nu fac nimic altceva decât să distorsioneze adevărul.

„Probele DIICOT împotriva noastră sunt pentru filmulețele pe care le făceau pe TikTok, în anul 2021, prietenele noastre, Beatrice și Iasmina. De aceea suntem în închisoare. Întrebați DIICOT pentru probe. Întrebați judecătorii ce influență au. Spuneți lumii ce se întâmplă”, este conținutul biletului pe care Tristan Tate l-a oferit jurnalistei.

Frații Andrew și Tristan Tate au intrat în atenția autorităților române după ce a fost descoperit că două tinere, o americancă de 21 de ani din SUA și o româncă de 20 de ani, erau ținute cu forța în locuința acestora din Pipera și obligate să facă videochat.

Autoritățile au descins la acel moment la locuința celor doi și le-au găsit pe cele două tinere, care au declarat că s-au făcut presiuni aspra lor pentru a începe activitatea de videochat.

Cum încearcă frații Tate să scape de închisoare

În încercarea de a scăpa ded închisoarea, frații Tate au apelat la mai multe tertipuri. Andrew a subliniat că are nevoie de îngrijiri medicale pentru că are mai mulți noduli pulmonari,  iar  Tristan a declarat anchetatorilor că este tatăl unui copil pe care trebuie să-l crească așa cum se cuvinte.

Pe de altă parte, Andrew Tate a fost diagnosticat cu noduli la plămâni și a fost necesar ca el să fie supus unei biopsii. Din fericire, boala nu este una care să reprezinte un pericol real pentru sănătatea cuiva, acești noduli fiind de natură benignă, fără potențial cancerigen.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: