Redactia.ro
Home » Știri » Cum a reacționat Dan când și-a găsit soția moartă în mașină? Patru copii așteptau cu nerăbdare întoarcerea acasă a Cameliei: „Și-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe”

Cum a reacționat Dan când și-a găsit soția moartă în mașină? Patru copii așteptau cu nerăbdare întoarcerea acasă a Cameliei: „Și-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe”

Iată cum a reacționat Dan când și-a găsit soția moartă în mașină! Patru copii așteptau cu nerăbdare întoarcerea acasă a Cameliei.

Patru copii așteptau cu nerăbdare întoarcerea acasă a Cameliei

Camelia, o antreprenoare din Focșani, a fost găsită fără suflare în mașină, chiar de către soțul ei. Acesta a făcut publică vestea cutremurătoare, dezvăluind că aceasta a dispărut la finalul săptămânii trecute și că în urmă cu două zile, a găsit-o moartă, fiind el cel care a sunat la 112.

La doar 32 de ani, Camelia era un exemplu de optimism și bunătate pentru toți cei din jurul ei, fiind mereu cu zâmbetul pe buze și dornică să ajute pe oricine avea nevoie. Aceasta era cunoscută ca o antreprenoare de succes, deținând un salon de înfrumusețare și o curățătorie de încălțăminte. Camelia avea alături de Dan patru copii. Micuții așteptau cu nerăbdare întoarcerea mamei lor.

Cu doar câteva zile în urmă, Camelia a părăsit domiciliul familial și nu s-a mai întors, ceea ce l-a determinat pe soțul ei să cheme imediat poliția. Tragedia s-a consumat atunci când bărbatul a descoperit cadavrul ei în mașina lor:

„S-a deplasat un echipaj a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea de urgenţă tip C2, cu medic şi a identificat o persoană de sex feminin în vârstă de 32 de ani decedată, fără indicaţii de resuscitare”, a declarat Gabriela Moroș, purtător de cuvânt SAJ Vrancea, potrivit observatornews.ro.

Cum a reacționat Dan când și-a găsit soția moartă în mașină

Patru copii așteptau cu nerăbdare întoarcerea acasă a Cameliei. Iată cum a reacționat soțul când a găsit-o pe Camelia moartă în mașină!

Martor: „Ştiu că duminică seara a vrut cineva să parcheze lângă Audi acesta şi chiar s-a uitat să vadă dacă este într-adevăr aceeaşi maşină la care se gândeau. Duminică seară maşina era aici. Soţul ei a venit primul aici, la maşină. Era agitat, fugea dintr-o parte în alta, la un moment dat şi-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe şi ulterior a venit poliţia”

Camelia s-ar fi otrăvit

O cunoștință a familiei a dezvăluit că femeia s-ar fi otrăvit:

„Din ce se zvoneşte şi ce am auzit pe aici e că a luat nişte pastile sau că s-a otrăvit. Ea avea foarte mare încredere în el , că poate să crească copiii singur”, a spus un prieten, potrivit sursei citate. 

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: