Redactia.ro
Home » Știri » Cum a reacționat Daniela Iliescu după ce fanii au pus-o la zid din cauza rochiei purtată la nunta lui Iancu. Iubita lui Culiță Sterp le-a dat o replică tăioasă

Cum a reacționat Daniela Iliescu după ce fanii au pus-o la zid din cauza rochiei purtată la nunta lui Iancu. Iubita lui Culiță Sterp le-a dat o replică tăioasă

Daniela Iliescu

Daniela Iliescu, partenera lui Culiță Sterp, a atras toate privirile la nunta lui Iancu Sterp și Denisa Coțolan, însă ținuta sa extravagantă nu a fost apreciată de toată lumea. Fiind o apariție atipică, alegerea vestimentară a Danielei a generat numeroase reacții online, unde unii dintre fani nu s-au sfiit să o critice.

O apariție spectaculoasă într-o zi importantă

Deși nu au reușit să participe la cununia civilă a cuplului, Daniela Iliescu și Culiță Sterp au fost prezenți la marea petrecere de nuntă, marcând un moment de reconciliere în familie. Daniela și mama Geta, mama lui Culiță, au lăsat în urmă tensiunile trecute, iar gestul lor a fost unul apreciat de cei apropiați. Din imaginile postate pe rețelele sociale, cele două par să fi consolidat o relație pozitivă, contribuind astfel la atmosfera de sărbătoare.

Pentru acest eveniment special, Daniela, pasionată de modă și având propriul brand de haine, a decis să facă o impresie puternică. Ea a purtat două ținute, fiecare atent gândită pentru a se potrivi cu specificul momentelor zilei. La tradițiile de nuntă, Daniela a ales un costum negru, elegant și cu un decolteu generos, accesorizat în stilul său caracteristic. În schimb, pentru petrecerea de la restaurant, a optat pentru o rochie lungă, complet neagră, cu detalii din dantelă care îi scoteau în evidență silueta. Această ținută îndrăzneață a fost însă subiectul unor comentarii critice din partea urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare.

Deși ținuta sa a fost apreciată de mulți, nu au lipsit și comentariile negative

Unii internauți au considerat că alegerea vestimentară a Danielei a fost nepotrivită pentru o nuntă, iar unii au comparat-o chiar cu un costum de Halloween. „Eu la petrecerea de Halloween m-aș fi dus așa îmbrăcată”, a fost unul dintre comentariile mai dure primite pe Instagram. Alți utilizatori au remarcat că rochia era „prea vulgară” și că stilul său nu era adecvat pentru o ceremonie de nuntă. „Ești frumoasă, dar rochia asta nu-mi place, este prea vulgară, prea multă dantelă,” a scris un alt utilizator, în timp ce un alt comentator a adăugat: „Era de preferat ceva mai natural, mai simplu, pentru acest eveniment.”

Printre alte critici s-au numărat și referiri la culoarea neagră a ținutei, considerată de unii neadecvată pentru o nuntă, și la croiala rochiei, care, în opinia unora, nu îi punea în valoare fizicul. În general, comentariile au fost împărțite între cei care au apreciat curajul stilistic al Danielei și cei care au considerat că aceasta ar fi trebuit să opteze pentru o ținută mai conservatoare.

Daniela Iliescu le răspunde criticilor

În fața valului de reacții, Daniela Iliescu a decis să răspundă criticilor cu un mesaj diplomatic, menționând că nu așteaptă ca toate deciziile sale vestimentare să fie pe placul tuturor. Pe Instagram, ea le-a mulțumit celor care i-au lăsat comentarii, indiferent dacă acestea erau pozitive sau negative. „Vă mulțumesc pentru toate comentariile, oricum ar fi ele, e absolut normal ca un lucru, o persoană să nu fie pe placul tuturor,” a scris Daniela, demonstrând o atitudine deschisă față de opiniile variate ale urmăritorilor.

În continuare, Daniela a explicat că ținuta sa a fost meticulos gândită, fiecare detaliu fiind ales în funcție de preferințele sale personale.

„Vă mulțumesc pentru toate comentariile, oricum ar fi ele, e absolut normal ca un lucru, o persoană sa nu fie pe placul tuturor. ♥🤗

Ca sa vă fac un scurt rezumat legat de rochie, mi-am gândit singură fiecare detaliu și da, nu mă caracterizează ținutele comune, pentru că îmi place să mă joc cu partea stilistică așa cum știu eu. Piesa de dantelă da, a fost greu de realizat, purtat, am gândit inclusiv mersul la baie (ca multe sunteți curioase), am purtat și lenjerie intimă etc. De asta spun ca nu e pentru oricine.

În al doilea rând, nu îmi creez ținutele să fac concurențe, eu fac totul din plăcere și pasiune şi nu mă interesează comparațiile”, a scris ea pe Instagram.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniela Iliescu (@daniela.iliescu)

În ciuda criticilor primite, Daniela Iliescu a demonstrat că își păstrează atitudinea autentică și curajul stilistic. Alegerile sale vestimentare reflectă o personalitate nonconformistă și o pasiune autentică pentru modă, iar răspunsul său calm și argumentat arată că nu se lasă afectată de opiniile negative. Chiar dacă nu toată lumea a fost de acord cu ținuta aleasă, Daniela a reușit să transforme un eveniment de familie într-un moment de exprimare personală, adăugând un plus de originalitate și stil propriei prezențe.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: