Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat fiica Andreei Marin când a aflat că părinții săi divorțează! Adevărul din spatele separării

Cum a reacționat fiica Andreei Marin când a aflat că părinții săi divorțează! Adevărul din spatele separării

GALERIE FOTO (2) Cum a reacționat fiica Andreei Marin când a aflat că părinții săi divorțează! Adevărul din spatele separării

Andreea Marin a făcut noi declarații despre divorțul de Ștefan Bănică. Vedeta a povestit ce reacție a avut fiica ei, Violeta, în momentul când a aflat că părinții ei nu vor mai fi împreună. 

Cum a reacționat fiica Andreei Marin când a aflat că părinții săi divorțează

Andreea Marin și Ștefan Bănică au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. În urma căsătoriei lor a rezultat o fetiță, Violeta. Deși atunci păreau că au o familie fericită și împlinită, vestea că divorțează a fost un șoc pentru toată lumea.

În momentul în care au decis că vor pune punct relației dintre ei, Violeta, fiica lor, avea o vârstă foarte fragedă. Cei doi au considerat că este prea mică pentru a înțelege și că nu va avea o reacție. Însă, recent, prezentatoarea TV a dezvăluit cum a reacționat fiica ei când a aflat că mama sa și tatăl său se despart. Potrivit acesteia, fetița i-a pus o întrebare care a închis-o pe Andreea Marin și în același timp a impresionat-o.

Cum a reacționat fiica Andreei Marin când a aflat că părinții săi divorțează! Adevărul din spatele separării

”Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea. Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată” nu trebuie să rămână așa. Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți”, a dezvăluit Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

Mauritatea Violetei a făcut-o să plângă pe Andreea Marin

Andreea s-a emoționat foarte tare când și-a adus aminte ce i-a spus Violeta atunci când a aflat că părinții ei divorțează, mai ales că era destul de mică atunci. Prezentatoarea TV este tare mândră că a crescut o fetiță atât de înțelegătoare și matură, încât cu greu își stăpânește emoțiile atunci când vorbește despre ea.

Se pare că Violeta a răspuns foarte bine la aflarea veștii că părinții ei nu vor mai forma un cuplu. Aceasta a susținut-o pe mama ei și i-a arătat că va fi bine, indiferent ce va alege să facă în continuare cu viața ei.

”Mi-a spus „Mami, tu să nu-ți faci griji pentru mine, pentru că eu nu am nicio problemă! Eu vreau să te văd pe tine fericită! Și va fi un șir de bărbați la ușa ta, care te vor aprecia pentru ceea ce ești!”. Aici m-a sensibilizat foarte tare, recunosc! „Te vor aprecia pentru ceea ce ești tu, Mami!”. Prin asta mi-a arătat că ea mă vede așa cum sunt, în esența mea. Și eu i-am replicat: „Mami, te rog frumos, acum nu-mi e gândul la asta! Nu mai vreau să mă gândesc, sunt toată numai a ta!”. Moment la care ea mi-a răspuns… „Mami, te rog frumos! Dacă e drăguț, și mie o să-mi placă!”. Deci a fost foarte simpatică! A întors așa… într-o normalitate, totul! Pentru că e firesc – tu, ca părinte, îți faci probleme pentru felul în care gândește sau simte copilul tău. E normal să fie așa!”, a mai adăugat Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: