Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin a dat din casă! Ce pregătește fiica sa, Violeta: ”Sper să nu mă certe că am spus asta”

Andreea Marin a dat din casă! Ce pregătește fiica sa, Violeta: ”Sper să nu mă certe că am spus asta”

Andreea Marin a dezvăluit un secret din viața fiicei ei, Violeta. ”Sper să nu mă certe că am spus asta”, a precizat prezentatoarea TV, despre Violeta, care la aproape 14 ani este o adevărată domnișoară.

Andreea Marin a dat din casă! Ce pregătește fiica sa, Violeta: ”Sper să nu mă certe că am spus asta”

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., fostul soț al prezentatoarei, este nu doar o domnișoară foarte frumoasă la cei aproape 14 ani, ci și foarte talentată. Violeta este atrasă de limbile străine, matematică, dar… și de muzică. Iată ce a dezvăluit mama ei din acest punct de vedere.

Ce mare a crescut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior! Violeta este superbă – Romania

Ei bine, Andreea Marin a mărturisit că Violeta a compus o melodie și o înregistrează, deja, cu tatăl ei, Ștefan Bănică Jr.

”E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a spus Andreea Marin, potrivit click.ro.

Foto: Violeta Banica

Andreea Marin, despre relația cu fiica ei, Violeta

Andreea Marin este mândră de Violeta cu care are o relație specială și care a ajuns-o la înălțime. Andreea Marin a mai dezvăluit și ce tip de vestimentație preferă fiica sa.

“Violeta, așa cum e și normal, da, e domnișoară acum, a mai crescut, are aproape 14 ani și schimbăm idei sau accesorii, e aproape cât mine ca înălțime, mă bucur! E un moment frumos din viața noastră de mamă-fiica. Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu?”, a mai spus vedeta despre fiica sa.

PRO TV - Este extrem de mandra de fetita ei: Eu o vad tot mica . Iata cum arata Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica, la 6 ani

Foto: Violeta, fiica Andreei Marin când era mai mică

Invitată într-o emisiune de televiziune, Andreea a făcut câteva declarații cu totul savuroase cu privire la fiica sa. Ea povestea cum de abia aștepta ca fiica ei să se întoarcă de la școală pentru a o drăgăli, însă cea mică i-ar fi spus că e deja adolescentă, așa că aceste gesturi trebuie să fie cât mai discrete. „Mi-e dor de ea! Nu am văzut-o de azi dimineață, mi-e dor pentru că am plecat acum și pentru că ea nu venise de la școală. Mi-o doresc în brațe, trebuie puțin muștruluită. I-am zis că pentru asta am făcut-o, ca să o rup! Că fălcuțele sunt făcute pentru a fi ronțăite! Dar este prea adolescentă și m-a anunțat că aș putea să mai răresc gesturile astea pentru că o fac de rușine”, a spus Andreea Marin, cu zâmbetul pe buze.

Etichete: