Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu. Va îmbrăca sau nu rochia de mireasă

Andreea Marin, despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu. Va îmbrăca sau nu rochia de mireasă

GALERIE FOTO (3) Andreea Marin si iubitul ei

Andreea Marin, despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu. Prezentatoarea tv a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul ei. Zâna a oferit detalii despre o posibilă nuntă cu afaceristul, dar și despre modul în care s-au cunoscut. Va îmbrăca Andree Marin rochia de mireasă pentru a patra oară?

Andreea Marin, despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu. Va îmbrăca sau nu rochia de mireasă

Andreea Marin, despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu. Prezentatoarea tv se ppate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste de mai bine de patru ani cu Adrian Brâncoveanu. Recent, vedeta a vorbit despre relația cu afaceristul și a scos la iveală mai multe detalii neștiute despre ei doi. Divorțată de trei ori, Andreea Marin a vorbit despre nunta cu actualul iubit. Potrivit acesteia, nu se grăbește să facă acest pas, dar nici nu exclude posibilitatea de a merge din nou în fața altarului. În cazul în care av exista un asemenea eveniment, moderatoarea de la TVR1 , va anunța public. „În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”, a spus Andreea Marin pentru o emisiune tv.

De asemenea, Andreea Marin a recunoscut că locuiește împreună cu iubitul ei. În ceea ce privește momentul în care s-au cunoscut, bruneta a spus că nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere și că suferința i-a unit, amândoi trecând prin momente grele în acel moment. „Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin.

În urmă cu câteva săptămâni, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a uimit pe toată lumea după ce și-a făcut o schimbare de look. Pentru că nu teme de schimbări, Andreea s-a tuns mai scurt decât era înainte și a ales o culoare mai deschisă. „Nici nu te-am mai recunoscut”, ”Foarte frumoasă”, ”Ce mișto ești”, ”Ești o zână”, ”Ești minunată”, ”Îți vine foarte bine”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Andreea Marin le-a primit pe rețelele de socializare de la fani.

Andreea Marin a fost căsătorită de 3 ori

În vârstă de 46 de ani, Andreea Marin poate spune că a reușit să treacă cu brio peste toate cumpenele vieții. Vedeta a suferit după primul divorț. Aceasta avea 24 de ani când s-a despărțit de primul soț, Cristian Gheorghiță, iar acele momente au fost dureroase pentru Andreea Marin. „Unul din cele mai dificile momente din viaţă ei a fost despărţirea de soţul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care şi-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbuşise. Brusc, viaţa părea să-şi fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtăşea satisfacţiile cu persoană iubita.Ce a ajutat-o să depăşească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viaţă’,mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată de-a Andreei Marin.

Ani mai târziu, Andreea s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr., iar vedeta era cea mai fericită, mai ales că a devenit mamă pentru prima oară, aducând pe lume o fetiță. După 7 ani de mariaj, cei doi au divorțat. La scurt timp, l-a cunoscut pe Tuncay Ozturk, cu care s-a căsătorit în 2014, iar după 11 luni de căsătorie, au divorțat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: