Redactia.ro
Home » Monden » Scandal monstru la un eveniment unde au participat mai multe vedete! Andreea Marin se numără printre acestea

Scandal monstru la un eveniment unde au participat mai multe vedete! Andreea Marin se numără printre acestea

GALERIE FOTO (2) Andreea Marin

În urmă cu puțin timp s-a iscat un scandal monstru după ce, la un eveniment unde au participat mai multe vedete, printre care Andreea Marin și Oana Roman, s-a servit sushi de pe o femeie goală.

Scandal monstru la un eveniment unde au participat mai multe vedete! Andreea Marin se numără printre acestea

Recent a avut loc un eveniment care i-a făcut pe internauți să reacționeze și să transforme totul într-un scandal. La acest eveniment au fost invitate zeci de vedete, printre care și Andreea Marin și Oana Roman. Se pare că aspectul care i-a deranjat pe cei care au aflat de evenimentul cu pricina a fost faptul că s-a servit sushi de pe o femeie goală, lucru ce li s-a părut imoral multora.

Evenimentul a fost organizat în vederea aniversării unui lanț de saloane de înfrumusețare, la care au participat numeroase vedete din showbizul nostru. În urma evenimentului, însă, a ieșit mare scandal! Motivul nemulțumirii a fost că o fată aproape goală a fost așezată pe o masă pe post de suport pentru platourile de sushi, din care vedetele sosite la eveniment aveau să se servească. Internauții au condamnat acest lucru, deși practica numită Nyotaimori a fost des întâlnită la petrecerile considerate ”de fițe”, iar unii chiar au fost încântați de ea.

Scandal monstru la un eveniment unde au participat mai multe vedete! Andreea Marin se numără printre acestea

Oamenii au considerat acest lucru total nepotrivit, mai ales pentru Oana Roman, cea care a venit la eveniment însoțită de fiica ei. Pe contul ei de Facebook, Oana Pellea a condamnat gestul organizatorilor, spunând că nimeni nu ar trebui să încurajeze așa ceva.

”Cum să validezi așa ceva? Cum sa participi la eveniment, sa vezi asta și să nu iei atitudine? Mi se pare IREAL! Imoral, degradant, inimaginabil…. Au fost vedete invitate. Vedete ce s-au servit de pe “femeia -platou”, a scris Oana Pellea.

Internauții au taxat imediat gestul făcut de vedete

După ce scandalul a ajuns la urechile internauților, aceștia au fost de acord cu spusele Oanei Pellea, așa că au condamnat gestul celor care s-au gândit la o asemenea modalitate de a servi sushi, dar și pe acele vedete care au considerat că acest lucru este normal.

”Oh, Doamne! ”Fiindcă banul și puterea sunt pericole morale / Cocalari…” au fost două dintre comentariile pe care le-au lăsat aceștia, la postarea distribuită de Oana Pellea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: