Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul din cazul ursului Arthur nu s-a terminat.Prinţul Emanuel de Liechtenstein cere despăgubiri de 1 milion de euro

Scandalul din cazul ursului Arthur nu s-a terminat.Prinţul Emanuel de Liechtenstein cere despăgubiri de 1 milion de euro

Se pare că scandalul uciderii ursului Arthur se întețește. Prinţul Emanuel de Liechtenstein și Prințul Dimitrie Sturdza cer despăgubiri în cuantumul unei sume fabuloase. Cei doi au intentat un proces împotriva ONG-ului care a adus cazul în atenția publică, drept pentru care imaginea Prințului din Liechtenstein a fost pătată.

Prinţul Emanuel de Liechtenstein și Prințul Dimitrie Sturdza se vor judeca cu Agent Green, ONG-ul care a adus cazul uciderii ursului Arthur în atenţia publică. Cele două capete regale cer despăgubiri impresionante ONG-ului, mai precis suma de un milion de euro.

Prinţul Emanuel de Liechtenstein și Prințul Dimitrie Sturdza susțin că toate lucrurile care s-au spus despre uciderea ursului și desfașurarea activității de vânătoare sunt false.

Despre aceasta vânătoare s-au spus mai multe lucruri neadevărate. S-a spus ca a fost o vânătoare ilegală. Însă Prinţul Emanuel a fost la o vânătoare permisă de ministrul Mediului. A doua minciună este cea referitoare la faptul că Arthur a fost cel mai mare urs din România. Sunt mulţi urşi care sunt mult mai mari decât Arthur. Povestea asta e trasă de păr. Se pare ca ursul Arthur a fost împuşcat la 300 m distanţă de o fermă unde a făcut ravagii. Domnul Păun spune că nu ar fi trebuit împuşcat masculul ăsta foarte mare, dar că ar fi trebuit eliminată o ursoaică cu doi pui. Domnul Păun e finanţat din afară, sunt multe ţări în Europa de Vest care nu vor să relocam urşii noştri acolo.„, a fost explicația Prințului Sturdza.

Jurnalista care a descoperit cazul ursului Arthur

Împușcarea ursului Arthur a trezit în unii din noi, tristețe și revoltă. Gândul că Arthur a murit ca să ajungă trofeu de vânătoare, i-a indignat foarte mult pe români. Ramona Țintea, corespondet al Știrilor Pro Tv a fost cea care a realizat ancheta privind moartea ursului Arthur. Jurnalista a vorbit despre povestea acestei anchete care a revoltat atâta lume. “A fost o muncă de echipă, împreună cu activiştii de mediu de la Agent Green, fără ei, cu siguranţă nu aş fi reuşit să aduc la lumină acest caz. Am făcut şi alte anchete împreună, sunt partenerii mei de încredere.Despre braconaj şi despre faptul că urşii sunt vânaţi ilegal s-a tot vorbit, dar până acum, niciodată nu am reuşit să demonstrăm acest lucru. Sinceră să fiu, până nu am văzut documentele, până nu am văzut numele prinţului scris acolo, nu am vrut să cred, nu am vrut să entuziasmez„, a spus jurnalista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: