Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație mai are Andreea Marin cu Ștefan Bănică Jr? Cum se înțeleg la opt ani de la divorț

Ce relație mai are Andreea Marin cu Ștefan Bănică Jr? Cum se înțeleg la opt ani de la divorț

Andreea Marin a vorbit, de curând, despre relația pe care o mai are cu Ștefan Bănică Jr, tată fetiței sale, Violeta. ”Zâna Surprizelor” a precizat care a fost motivul pentru care s-a căsătorit cu artistul.

Ce relație mai are Andreea Marin cu Ștefan Bănică Jr? Cum se înțeleg la opt ani de la divorț

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în anul 2006. Însă, în anul 2013 au pus capăt mariajului, din care a rezultat fetița lor, Violeta. De curând, prezentatoarea a spus într-un interviu că nu și-a unit destinele cu Ștefan Bănică Jr. pentru că era cunoscut, deoarece și ea avea o imagine la acea vreme, potrivit impact.ro.

”Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram destul de cunoscută și eu. Nu era nicio atracție pentru mine faptul că era cunoscut sau nu. Nu mă speria că avea renume de cuceritor. Pentru mine el (n.r.: Ștefan Bănică) este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine” a mărturisit Andreea Marin, la Metropola TV.

În prezent, Andreea se concentrează pe relația pe care o are cu Adrian Brâncoveanu. Acesta locuiește împreună cu Andreea Marin și fetița Violeta.

”Tot ce contează azi pentru mine este relația prezentă, copilul meu și trecutul are relevanță doar pentru că a lăsat niște lecții de viață. Nu trăiesc deloc în trecut. La ce bun să te tot întorci în urmă? Chiar și regretul, nu văd niciun rost„, a mai spus Andreea.

Cine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin. Lumea știe despre el  doar că este consul în Libia - IMPACT

Andreea Marin, despre Mihaela Rădulescu

De-a lungul timpului, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au părut rivale în dragoste. Ambele au iubit același bărbat, Stefan Bănică Jr. Înainte de a se căsători cu Andreea Marin, artistul a avut un mariaj, la începutul anilor 90. Mai exact, s-au căsătorit în anul 1994 și au divorțat în anul 1999. În cadrul altui interviu, Andreea Marin a spus că nu i-a plăcut să vadă cum presa scrie despre rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu. Mai ales că ea avea o emisiune cu mai multă audiență decât emisiunea fostei prezentatoare.

”Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu… da… nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist! Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică…”, a zis Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

Andreea Marin a mai spus că Mihalea Rădulescu s-a temut de ea.

”Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar… Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel.”, a mai adăugat celebra prezentatoare TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: