Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, primele declarații după ce fiica ei a avut COVID-19: ”Ea are o mică garsonieră a ei, e izolată de restul casei”

Andreea Marin, primele declarații după ce fiica ei a avut COVID-19: ”Ea are o mică garsonieră a ei, e izolată de restul casei”

Andreea Marin, primele declarații despre după ce fiica ei a avut COVID-19: ”Ea are o mică garsonieră a ei, e izolată de restul casei”

Andreea Marin a făcut primele declarații despre faptul că Violeta, fiica ei, a avut Covid-19! Aceasta a fost infectată în luna decembrie a anului trecut!

Andreea Marin, primele declarații despre după ce fiica ei a avut COVID-19

Andreea Marin a făcut primele declarații despre fiica ei, Violeta. Aceasta a fost infectată cu noul coronavirus în luna decembrie a anului trecut. Din fericire, nici ea și nici iubitul acesteia, Adrian Brâncovenu, nu au luat virusul.

Violeta, în vârstă de 13 ani, a făcut o formă ușoară și și-a purtat de grijă singură pe parcursul celor două săptămâni cât a stat izolată în partea ei de apartament.

”Fetița mea a avut Covid. A fost bolnavă de Crăciun și de Anul Nou, a stat închisă de Sărbători, a avut o formă ușoară. Noi ne-am testat de mai mute ori, nu am avut, am stat total separați. Ea are o mică garsonieră a ei, e izolată de restul casei. Noi doar îi aduceam mâncare, i-am adus și un brăduț. A reușit să se descurce singură trei săptămâni, totul a fost bine, a luat virusul de afară”, a povestit Andreea Marin.

Ce lucruri i-a interzis Andreea Marin fiicei sale

Fiica prezentatoarei s-a transformat într-o adolescentă superbă, moștenind de la părinții săi frumusețea și talentul împreună cu personalitatea gingașă și altruistă de care tânăra dă dovadă. Faptul că este și mamă singură, a obligat-o pe Andreea Marin să se bazeze pe un set de valori mai stricte.

Deși o adoră pe Violeta, fiica celebrei prezentatoare a crescut cunoscând ce înseamnă munca și care este valoarea banului. De altfel, rezultatele au început să și apară, de vreme ce tânăra este un copil silitor, cu note extrem de bune la învățătură. Vedeta recunoaște că lucrurile sunt echilibrate, Andreea având drept model educația pe care și ea a primit-o la rândul său de la părinți.

”E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie. Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, declara Andreea Marin.