Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat fiica de 1 an a lui Jean Gavril când acesta s-a întors dupa 3 luni din America Express: „Am plecat de la un bebeluș, m-am întors la un mic omuleț”

Cum a reacționat fiica de 1 an a lui Jean Gavril când acesta s-a întors dupa 3 luni din America Express: „Am plecat de la un bebeluș, m-am întors la un mic omuleț”

GALERIE FOTO (2) jean gavril si fiica

Emisiunea America Express este spectaculoasă pentru telespectatori prin prisma probelor prin care trec concurenții și a peisajelor spectaculoase pe care au ocazia să le vadă, însă cei care au acceptat provocarea acestui concurs au avut de depășit multe obstacole. Acesta a fost și cazul lui Jean Gavril, artistul care a lăsat acasă o fiică de șapte luni pentru a participa la showul amintit mai sus.

Jean Gavril a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a revenit acasă

Jean Gavril a participat la America Express alături de fratele său Dinu. A lipsit o perioadă bună de timp de acasă, iar fiica sa avea doar șapte luni atunci când au început filmările pentru emisiune. Jean a fost o perioadă bună de timp plecat de acasă, aproximativ trei luni, vreme în care fiica sa s-a transformat radical. Astfel, la întoarcerea acasă, Jean a fost uimit să constate că ea nu mai era un bebeluș, ci un omuleț care deja știa să rostească câteva cuvinte stâlcite și care crescuse considerabil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jean Gavril (@jeangavril)

„Am plecat de la un bebeluș și m-am întors la un mic omuleț. A crescut, avea capul mare, mânuțele mari, începuse să vorbească, eu n-am văzut-o aproape deloc cât am fost plecat și a fost un pic de șoc, pentru că i-a luat vreo 10 minute să se acomodeze cu mine înapoi”, a povestit Jean Gavril.

Revederea cu familia a fost una foarte emoționantă pentru artist, pe măsura dorului pe care l-a purtat celor dragi în timpul în care a fost departe de ei. „Reîntâlnirea cu familia a fost foarte emoționantă. Eu am plecat într-un moment special și sensibil, când fata mea avea șapte luni. Am fost plecat destul de mult, încât să mi se facă dor de ea după trei zile, mă rog. Mi-am lăsat soția singură, adică fără mine lângă ea, însă am lăsat-o, totuși, safe, asta m-a consolat. La Constanța, la plajă, lângă mare, cu părinții mei și ai ei. Noi am dus niște călduri mai mari decât au fost în România pe acolo, de la 40 de grade în sus”, a povestit Jean  Gavril, conform Spynews.ro.

Cine este soția lui Jean Gavril

Jean Gavril pare a fi un familist convins. Este însurat, iar pe partenera lui de viață o cunoaște de pe vremea când era elev. În 2008, în prima zi de liceu, cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere. Erau colegi de clasă la Liceul „Mircea cel Bătrân” din Constanța. Soția lui se numește Bianca Gavril.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jean Gavril (@jeangavril)

S-au căsătorit în septembrie 2019. Nunta lor a rămas în memoria celor aproape 400 de invitați, mulți dintre ei din industria muzicală, drept cea mai mare petrecere de dinainte de impunerea restricțiilor din perioada pandemiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: